Волинський військовий: Не хочу, щоб мою доньку вирізняли, «бо в неї тато атовець»

Волинський військовий: Не хочу, щоб мою доньку вирізняли, «бо в неї тато атовець»
Адвокат Василь Нагорний опублікував "крик душі" від волинського атовця, в якому йдеться про проблеми військових.

Розповідь адвокат виклав у Facebook.

"Свій орден, ювілейні відзнаки, посвідчення УБД та інваліда війни я поклав під скло, скло в рамочку і повісив в кімнаті... Я вийшов зі складу усіх спілок воїнів АТО, де все менше тих, з ким я копав руками окопи, а все більше людей з байдужими очима, які говорять про “сусідню” спілку, як про противника, а не побратимів..."

"Я перестав бігати по сільським радам, в земельне управління, в пошуках ласого шматка землі, який вигідно можна продати. Я припинив пошуки сім’ї, яка зареєструє мене в своїй квартирі, щоб стати на пільгову чергу в Луцьку. Відмовився декілька разів на рік лягати в лікарню без потреби, аби тільки продовжити інвалідність, ну не хочу я бути інвалідом..."

"Я не хочу розповідати школярам на зустрічах, скільки я поклав відморозків, які розстрілювали під Іловайськом наших поранених хлопців. Не хочу, щоб мою доньку вирізняли в садочку, "бо в неї тато атовець". Я не хочу, щоб мене називали ветераном в 27 років, і щороку додавали по ювілейній медалі. Я не хочу відсуджувати в держави збільшення одноразової допомоги, не хочу доводити чиновнику, якого закидали відомчими роз’ясненнями, своє право на пільги, не хочу дивитись в налиті злістю очі водія маршрутки, коли показую посвідчення..."

"В 2014 році я не побіг сам у військомат, але відчинив двері, коли принесли повістку. Я не був героєм на війні, але пораненого товариша не кинув. Я не підписав контракт після ДМБ, але якщо принесуть повістку, то відкрию двері знову. Але поки в двері не стукають, я хочу просто спокійно жити без нагадувань, що я атовець. Якщо я залишусь вічним "УБД", то не досягну нічого в цьому житті... Просто не заважайте..."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сильно і чесно
Відповісти
я не ходив в військомат я сказав военкому що треба в армію, я не герой поранених не виносив але перевязував виконував накази я знаходжусь в одній спілці не завжди поділяю позиції керівництва спілки собі землі собі ще не брав, але допоміг взяти 10 хлопцям я державний службовкць і до війни був ним я цим пишаюсь мене тоже дістали бородаті які не можуть назвати ні одного населеного пункту в ато ті хто керують спілками але в ато не були в мене мнемае власної квартири при державній зарплаті я її не куплю мої діти ходять в звичайну школу я після дембеля вже 4 рази був на сході гонив машини зараз ще одну купили скоро погоним яка моя вина?
Відповісти
Знаю чоловіка який повернувся з АТО ще в 2015, а військової форми практично не знімає. А позавчора, бачу вже і його син у формі з мамою гуляє (йому 5 років). Вважаю що військова форма не для того щоб в ній по генделиках ходити показувати свій авторитет сільській пацанві, а потім пяному ввалюватись в сільраду за своїм участком. Бо згодом усіх військових сприйматимуть негативно. Вважаю має бути контроль за використанням військової форми.
Відповісти
повністю пітримую брата по ато, ч також учасник ато і надалі проходжу службу, хочу спокійно служити а не бігати збирати довідки!!!! а цей "двіжняк" притаманий для тих хто побув на сході декілька тижнів або взагалі"замутив" собі учасника і тепер замахує всіх навколо себе своєю " ксівою", на жаль під той рух попадає багато хлопців які мусять щось робити, бо держава наприймала законів а потім робить все щоб пільгами користувались не ті кому вони потрібні!
Відповісти
Останні новини
Волинський військовий: Не хочу, щоб мою доньку вирізняли, «бо в неї тато атовець»
05 червень, 2017, 22:09