Луцьк з’явився на Яндекс.Картах

Луцьк з’явився на Яндекс.Картах
Обрати зручний маршрут для пересування Луцьком стало ще простіше - Луцьк з'явився у картах Яндекс.

Пошуковик допоможе обрати оптимальний спосіб проїзду по місту автомобілем та міським транспортом, допоможе оминути пробки та скоротити час очікування на зупинках, - повідомляє VisitLutsk.

Яндекс.Карти
дозволяють прокладати маршрути проїзду автомобілем та громадським транспортом Луцька, враховуючи час очікування у пробках та на зупинках.

У системі Яндекс.Карт є маршрути усіх видів міського транспорту. Відтак, можна обрати оптимальні варіанти проїзду. Користувач може подивитися, як найшвидше дістатися до місця та скільки триватиме поїздка. Крім пробок, сервіс враховує середню швидкість руху транспорту, час очікування на зупинці та інші параметри. Весь маршрут можна побачити просто на карті міста – разом з усіма пересадками та дорогою до зупинки.

Коли комп’ютера поруч немає, спланувати поїздку допоможуть мобільні Яндекс.Карти для iPhone та Android. Завантажити програму можна в App Store або Google Play.

До слова, Яндекс.Картами наразі користуються мешканці Львова, Тернополя та ще 20 великих міст України. Автомобільна маршрутизація працює на всій території країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Карта старая, видно у Гугля "украли"!:) Много новsх домов уже построено и люди по 5-7 лет там живут, а на карте нет! :)
Відповісти
Останні новини
Луцьк з’явився на Яндекс.Картах
22 листопад, 2012, 17:11