У недільній школі на Волині виховують волонтерів

У недільній школі на Волині виховують волонтерів
У Рожищі громадська активістка та волонтерка Наталія Чуль презентувала проект, що спрямований на розвиток волонтерського руху в недільній школі храму Різдва Пресвятої Богородиці.

Про це пише Район. Рожище.

«Мої батьки з Рожища, тому я передусім хотіла залучити діток рожищенської громади до одного з проектів. Ми разом з колегами волонтерками Настею Стасюк та Неонілою Головатською реалізуємо програму розвитку недільної школи у місті Рожище та залучення її учнів до волонтерської діяльності. Вчора у нас був день знайомств з учнями школи при храмі. Разом з ними ми не тільки поговорили про навчання, а й помалювали на асфальті. Найближчим часом плануються екскурсії до монастирів та зустріч з вихованцями Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату та багато інших заходів», - розповіла Чуль.


Викладач недільної школи Валентина Степанюк розповіла волонтерці про структуру недільної школи, а діти поділилися враженнями від минулорічних поїздок в храми Волині та свою благодійницьку діяльність, під час якої вдалося зібрати чимало коштів для бійців АТО.

Як зауважила волонтерка, паралельно аналогічний проект реалізується ними ще й при недільній школі в селі Княгининок.

Отець Василь Шняк благословив початок програми та висловив надію, що спільними зусиллями недільна школа отримає нові можливості для навчання діток християнським наукам, сприятиме організації екскурсійних поїздок храмами України. А коли за справу беруться люди в серцях яких живе любов – все неодмінно вдається.

До слова, організаторами благородної справи є БО БФ «ВСІ» та БФ «Львівська освітня організація».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У недільній школі на Волині виховують волонтерів
06 червень, 2017, 19:36