«Людина в шахрайський спосіб заволоділа владою», - нардеп про Поліщука. ОНОВЛЕНО

«Людина в шахрайський спосіб заволоділа владою», - нардеп про Поліщука. ОНОВЛЕНО
До Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування в.о. мера Луцька Ігор Поліщук (на фото) не надіслав листа встановленого зразка з проханням про призначення виборів.

Про це стало відомо 2 червня.

За словами представника Комітету, нардепа Любомира Зубача, він 7 червня зранку уточняв в комітеті чи надійшов лист щодо призначення виборів. Там йому повідомили, що жодного листа по встановленій формі не зареєстровано.

Мовляв, Поліщук надсилав листи, але усі вони не відповідають встановленій формі. Депутат вбачає у цьому маніпуляції із боку виконувача обов'язків мера міста, які можна розглядати як шахрайство.

Тому Зубач заявив, що головною метою є відновлення права громади обирати для себе градоначальника.

«Людина в шахрайський спосіб заволоділа владою та керує містом», -зауважив нардеп. Адже у рішенні суду чітко вказана щодо позиція Юлії Вусенко, а за невиконання рішення наступить кримінальна відповідальність.

Зубач також зауважив, що у цій справі є люди, як «дьоргають» за нитки. Проте юридичну відповідальність нестимуть «слуги олігархів».

За його словами, він постійно підіймає питання виборів у Луцьку перед комітетом, тому як тільки туди надійде відповідний лист, комітет оперативно прийме рішення та запропонує дату виборів.

Пізніше Зубач уточнив, що 6 червня вчергове від комітету на Луцькраду відправили лист із проханням надіслати звернення про призначення виборів і рішення у встановленій формі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та по його неприємній пиці й так видно що воно таке. Йому хіба в міськраді на ксероксі працювати а не в.о. мера. Якщо за день, два те шобло не піде саме потрібно підіймати громаду міста аби його викинути. А відповідним органам притягнути до відповідальності всіх шахраїв: палиць, поліщуків і тд...
Відповісти
це слуга олігархів ще й іншим сільсрадам бігає і намагається їхні городи засадити ПРЯНОЩАМИ
Відповісти
Те прищаве непорозуміння потрібно судити за шахрайство. Луцьку потрібен гідний мер якого обере громада а не палиця. ВИБОРИ!!!
Відповісти
А хто такий Зубач. який він чином в луцьку, його, що тут обирали, пропоную їхати Луцьким депутатам де обрали Зубача і там мутити воду в ступі.
Відповісти
Быдло,хохловское,У вас ни когда не будет !
Відповісти
Є рішення суду про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря. Людина має прийти, сісти за стіл і працювати. Навіщо скликати сесію? Навіщо збирати блатних і жебраків? Щоб завтра проголосували проти рішення суду!? Щоб проігнорували рішення однієї з трьох гілок влади?! Щоб цією цидулкою в черговий раз замкунути коло!? Чому це неголене щеня і його поплічники ігнорують елементарними законами держави? Чи хочуть, щоб люди на вилах винесли?
Відповісти
Реальна несправедливість. Палиця думає, що всіх купив. Тут справа не в фаміліях. Такої наглості Луцьк ще не знав. То рейдерство чистої води. Волинь тупо забирають під крило олігаха, а всілякі гузі і поліщуки то статисти на зарплаті або в "пошуках ресурсів", як то модно говорити. І чим це відрізняється від Януковичів Азарових. Напевне тим що ляльководи навіть в Україні не живуть.. А "хоча б щось роблять", так роблять дають лохам по пару гривень за голос ті й раді плюс купку гопників підкормлюють щоб лохи якщо почнуть бунтувати мали від кого підсрачників отримати... Так не має бути.
Відповісти
Хто б сумнівався.Посадити ,щоб другим не кортіло.Ушльопки.
Відповісти
Все правильно сказали. На вила їх
Відповісти
От такі як Поліщук під час війни ставали поліцаями і служили фаштстам!
Відповісти
Ну нехай вже пройдуть ті вибори.На сильно милим не будеш!!!
Відповісти
Останні новини
«Людина в шахрайський спосіб заволоділа владою», - нардеп про Поліщука. ОНОВЛЕНО
07 червень, 2017, 12:12