Волиняни знову відзначилися черговим «ноу-хау» при ремонті доріг

Волиняни знову відзначилися черговим «ноу-хау» при ремонті доріг
Відсів, який розсипали на вулицях у Новолинську 6 червня, створив незручності і для водіїв, і для перехожих.

Про це повідомляє Буг.

У Нововолинську при ремонті доріг відзначилися черговим «ноу-хау». Люди скаржаться, що відсів, яким посипають шляхи у місті, псує лакофарбове покриття автомобілів. Дрібне каміння може забити зливову каналізацію. Також воно збільшує гальмівний шлях автомобіля.

«Хто дозволив їм сипати? Тут і люди можуть травмуватися, і скло у машині можна побити. Маскувати недоліки щебенем – не найкраща альтернатива. Ніхто не прибирає камінчиків, які вилітають на тротуар», - обурюється мешканець Нововолинська.

«Підрядна організація «Унідор» з Луцька вже не перший рік виконує ямковий ремонт струменевим способом. Ми є замовниками робіт. На останній сесії депутати визнали, що це ефективний, економічний, дешевий спосіб захисту дорожнього полотна.

Зараз йде підготовчий цикл таких дорожніх робіт на трьох вулицях: Святого Володимира, Перемоги і Бульвару Шевченка. Я сам є водієм і по цій дорозі їздив неодноразово. Зі швидкістю 20-30 кілометрів на годину можна їхати без жодних проблем, просто не слід поспішати. Водіїв просимо по можливості поки оминати ці ділянки шляху.

Давайте якось попередимо людей про незручності, адже через 3-4 дні ми відсів приберемо. Дороги в нас були дуже побиті, проте на ділянках, де минулого року проводились такі роботи, ям немає. Результат очевидний», – прокоментував ситуацію начальник Нововолинського ВУКГ Артем Жигалюк.

Тим часом ці технології вже активно обговорюють у соцмережах. Людей цікавить, хто відповідатиме за шкоду їхніх авто.

«Це пояснювати потрібно меру і його заступникам, які розповідають, що це зберігає дорожнє покриття. Їм доказуєш, що це нищить фарбу на автомобілі, а їм по барабану, бо в них службові автівки», – написав у Facebook депутат міськради Володимир Шаповал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в Луцьку про такі ремонти теж пишіть. Луцьк теж не відстає в розвитку такого ноу-хау.
Відповісти
Швидкість 30 км? Ти клоун? Я тобі в с рак у той відсів напхаю.
Відповісти
Ну то ж сказали - дешево і гарно, а те, що ти зіпсуєш шини, подереш авто і заміниш лобове скло - то дурниця, їм же дешево!
Відповісти
Останні новини
Волиняни знову відзначилися черговим «ноу-хау» при ремонті доріг
07 червень, 2017, 13:44
На Евересті з’явився Wi-Fi
07 червень, 2017, 13:28