Сапалаївку прибирали 150 лучан. ФОТО

Сапалаївку прибирали 150 лучан. ФОТО
Від сміття і повалених дерев 23 листопада річку Сапалаївку прибирали 150 лучан.

Акція відбулась у рамках загальноміського санітарно-екологічного дня, повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока повідомив, що для ефективності та продуктивності роботи берегову зону розділили на сектори. Учасникам акції із 12-ти підприємств, організацій, навчальних закладів роздали інвентар, рукавиці, мішки для сміття.

Представники МНС виконували земляні роботи біля пішохідного мосту та очищали берег біля вулиці Потапова від будівельних відходів.

«Відбуваються роботи з поглиблення і розширення русла річки, якщо не прибрати береги, то дощі змиють увесь бруд назад у річку», – зазначив Борис Сорока. Зібране сміття, сухі дерева, чагарники, тверді побутові відходи п’ять автомобілів вивозять на полігон у Брище.

У вівторок, 27 листопада, у мерії планують провести виїзну нараду з впорядкування русла річки Сапалаївки за участю міського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: екологія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шо за ХЗ. На очищення Сапалаївки виділили 900 тис. грн., а насправді прибирають волонтери. Так куди ж тоді пішли гроші???
Відповісти
виїзну нараду з впорядкування русла річки Сапалаївки за участю міського голови пропоную провести на ділянці від вул.Потапова до вул.Ярощука, де ніхто нічого 23.11.2012 не прибирав .Лежать купи лайна,що починають обростати сміттям. напевно треба кликати 1+1
Відповісти
Останні новини
Сапалаївку прибирали 150 лучан. ФОТО
23 листопад, 2012, 12:00