«Шановні спортсмени, продаватись – низько», - активіст про тітушок під мерією Луцька

«Шановні спортсмени, продаватись – низько», - активіст про тітушок під мерією Луцька
Голова волинського осередку "Національного Корпусу" Андрій Д’яченко присоромив учасників невідомого зібрання, яке вчора, 6 червня, відбулося біля будівлі міської ради Луцька.

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомили, що молодики спортивної зовнішності збираються неподалік приміщення міськради, а на вулиці Даргомижського в тіні дерев розташувалися голова формування "Варта порядку" Олександр Тиводар і прес-секретар організації Олександр Волянюк. Крім того в групах молодиків були люди, які раніше представлялися членами "Варти порядку".

На відео молодики відмовилися пояснити, чому зібралися біля мерії. Пізніше стало відомо, що декому платили від 300 до 400 гривень за участь в зібранні, а "укропівці" заявили ніби цих молодиків зібрав Андрій Д'яченко та самооборонівці.

"Чесно, я не знаю як це коментувати. Рівень маразму такий, якби мене спитали чи правда, що у 2014-му я воював у горлівському «ополченні» або чи правда, що маю офшори в Панамі", - написав Д'яченко.

Також він дав коментарі щодо деяких вчорашніх подій. Публікуємо їх без змін:

1. Луцьк тісний. Ще позавчора ввечері ми вже мали інформацію, що по Луцьких спортклубах скуповують тітушок для масовки по 300 грн., але так як Луцьк тісний і через другого-третього всі всіх знають, то встановити хто купує було не важко). Куди ведуть ниточки говорити не буду, бо ж подадуть в суд за наклеп, але всі розумні люди і так розуміють).

2. Повторюю, Луцьк тісний. Шановні спортсмени, продаватись – низько. Продаватись так дешево ще нижче. Підставляти честь свого клубу – не по поняттях. І найнижче, на що ви могли підписатись, так це за 300 грн. вийти на відверто мутну, проплачену акцію де вас демонстративно кидають, відхрещуються від вас і роблять вигляд, що ні при чому, а ви за 300 грн. виглядаєте як розведені лохи. Багато з вас вже все зрозуміли, висновки надіюсь зробите правильні. Он Вадік Тітушка все зрозумів, виправився, Майдану помагав і каже, що на АТО жертвував.

3. Не знаю, на що робить ставку група людей, яка сьогодні захопила і пробує втримати владу в місті. От чесне слово не знаю). Такі методи це ж рівень совкового агітпрому 20-х років, тільки ж врахуйте, що епоха інтернету, ну не 20-ті роки і нема у вас тотального контролю над інформацією, як це було в ВЛКСМ)). Перефразовуючи відому фразу, гроші є – креатив не потрібен).

4. Дякую організаторам вчорашнього цирку за те, що вивели всіх цих прекрасних людей на прогулянку. Тепер маємо гарну фототеку, працюємо над збором інформації).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось чим займається захребетний червяк Волянюк. Безробітний, безталанний. І покровителя має такого ж. Бог парує.
Відповісти
Во мужик, розставив по полочкам. Респект, гарно сказав
Відповісти
Як з язика зняв! Хлопці, не продавайтесь. Не псуйте життя і імідж свій
Відповісти
Лохи тристарубльові. Так спозоритись..
Відповісти
300 гривень а потім думатимуть як х.....во живеться а тим що їм платили буде добре жити і будуть говорити от лохі
Відповісти
Останні новини
«Шановні спортсмени, продаватись – низько», - активіст про тітушок під мерією Луцька
07 червень, 2017, 17:48
Під луцькою мерією – пікет
07 червень, 2017, 17:33