Стало відомо, куди можуть виселити квіткарів у Луцьку

Стало відомо, куди можуть виселити квіткарів у Луцьку
Вирішити питання торгівлі штучними квітами на проспекті Молоді у Луцьку можуть, перенісши торгівлю в одну тимчасову споруду.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 червня, - повідомляє інформагентство Волинські Новини.

Як поінформувала начальник управління розвитку підприємництва та реклами міськради Наталія Рибай, членам виконкому пропонують продовжити до кінця року дію паспорта прив’язки торговельного павільйону підприємця Ольги Ковальчук на проспекті Молоді, 21а. Комплексна схема розміщення тимчасових споруд на цій ділянці наразі не затверджена, але є позитивний висновок управління містобудування та архітектури і робочої групи. Поряд розташовані два торговельні павільйони площею 130 метрів квадратних, які з’єднані.

Посадовець нагадала, що після 31 грудня цього року відбуватиметься демонтаж кіосків квіткарів, які поряд здійснюють торгівлю штучними квітами, відповідно до меморандуму, підписаного з квітникарями.

Заступник міського голови Олександр Рачков підтвердив, що за групою цих тимчасових споруд торгують штучними квітами підприємці. У меморандумі, який підписала з ними міська влада, йдеться про розташування торгових точок квітникарів в іншому місці після 31 грудня цього року. Як варіант розглядають торговий павільйон на проспекті Молоді, 21а. Торгівлю, яку наразі здійснюють у дев’яти тимчасових спорудах, можна було б перенести на цю ділянку.

Члени виконкому підтримали проект рішення про розміщення тимчасової споруди на проспекті Молоді, 21а.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А про квіткарів,що знаходяться у центрі міста на просперті Волі 3 забулися?!Про незаконну торнівлю на прибудинковій території теж усі забулися?!Зробіть щось!!!
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, куди можуть виселити квіткарів у Луцьку
07 червень, 2017, 19:41