Відомий звукоімітатор шукає талантів для майбутнього театру

Відомий звукоімітатор шукає талантів для майбутнього театру
Відомий актор дубляжу та звукоімітатор Юрій Коваленко більше знаний, як Доктор Звук проведе у Луцьку курси з навчання володіння голосом.

Після їхнього завершення киянин відбере найбільш здібних учнів у свій майбутній театр звукоімітації, - інформують організатори.

Вперше у Луцьку відбудеться «Школа Доктора Звука», де відомий актор озвучки та звукоімітатор Юрій Коваленко викладатиме мистецтво володіння голосом.

Юрій Коваленко - актор озвучення та звукоімітатор. Його голосом говорять безліч персонажів іноземних та вітчизняних мультфільмів, фільмів, рекламних роликів. Доктор Звук був брендвойсом провідних телеканалів: «Першого Національного», «К1», «Плюс-Плюс» та «Бігуді», Радіо Ера-Fm. Окрім того, його голос можна почути у мультфільмах «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець» , «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики», фільмах «Поліцейська академія 4», «Проблемне дитя», «Великий переполох у малому Китаї» та інших.

Учнів «Школи Доктора Звука» навчать правильно дихати, підбирати вдалу інтонацію, змінювати тембр, керувати гучністю голосу, покращать дикцію, тощо. Окрім того, усім охочим покажуть, як відтворювати звуки природи, тварин, предметів, явищ, пародіювати політиків, акторів, співаків та інших відомих особистостей.

Учасниками можуть стати, як досвідчені диктори, актори та радіоведучі, які хочуть покращити свої вміння, так і люди без досвіду, які мріють навчитися озвучувати фільми, мультфільми, рекламу, тощо.

«Школа Доктора Звука» відбуватиметься щосуботи протягом чотирьох місяців.

Наразі Юрій Коваленко працює над створенням першого у Європі театру звукоімітації і шукає таланти, які зможуть грати у ньому.

Зареєструватися на школу можна онлайн:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnyBUcqQ_3cSJrcHHzLX_d8ohCGbOQpQT3biK04rB_kEWYGA/viewform

Контактні номери: +380935071509, +380501561716.
https://www.facebook.com/DoctorZvukLutsk/?ref=ts&fref=ts



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вмiю задом iмiтувати говiрку Парубiя. Мене приймуть?
Відповісти
ЯКА ВАРТІСТЬ????
Відповісти
Останні новини
Відомий звукоімітатор шукає талантів для майбутнього театру
08 червень, 2017, 11:20