У Луцьку планують провести Дні індійської культури

У Луцьку планують провести Дні індійської культури
У Луцьку відбулась зустріч голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика із Надзвичайним та Повноважним Послом Індії в Україні Маноджем Кумаром Бхарті.

Відтак, про спектр пропозицій та користь від індійської співпраці говорили 6 червня 2017 року під час оперативної наради, - інформує прес-служба Волинської ОДА.

За словами начальника управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрія Кресака, під час зустрічі обговорили досить широке коло питань, серед яких проведення Днів культури Індії та фестивалю індійської кухні у Луцьку.

Для цього Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні готовий запросити танцювальні та вокальні гурти, які працюють в напрямку індійської культури, а також залучити заклади, які готують індійську кухню. Окрім того, Манодж Кумар Бхарті запропонував волинянам приєднатися до відзначення Дня йоги та взяти участь у найбільшій йога-сесії в Україні, що відбудеться 18 червня 2017 року у Києві на Хрещатику.

Своєю чергою, Володимир Гунчик акцентував увагу на тому, що подібний фестиваль став вже традиційним у Києві. Тому, враховуючи прохання індійського посла, обласна державна адміністрація всіляко сприятиме участі волинської делегації в даному фестивалі.

Результатом наради є досягнення принципової згоди, щодо зміцнення зв’язків у бізнес сфері та сфері культури.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку планують провести Дні індійської культури
08 червень, 2017, 10:31