«Дніпро» переміг у групі в Лізі Європи, перегравши ПСВ. ВІДЕО

«Дніпро» переміг у групі в Лізі Європи, перегравши ПСВ. ВІДЕО
Дніпропетровський "Дніпро" з рахунком 2:1 обіграв на виїзді голландський ПСВ у матчі п'ятого туру групового раунду Ліги Європи-2012/2013 і достроково забезпечив собі перше місце в групі F.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Цей матч був дуже важливий для ПСВ, адже в разі поразки голландці втрачали шанси на вихід з групи. Тому команда Діка Адвокаата активно почала матч і вже на 18-й хвилині повела в рахунку. Вейналдум отримав м'яч перед штрафним майданчиком, і, зробивши кілька кроків у напрямку воріт, пробив у ближній кут - Лаштувка виявився не готовий до удару.

Але "Дніпро" відігрався всього через шість хвилин. Стрініч промчав лівим флангом, зробив прострільну передачу на Селезньова і той у боротьбі із захисником відправив м'яч у ворота. До перерви "Дніпро" міг забити ще, але Матеус не реалізував вихід один на один, а Селезньов не влучив у ворота з трьох метрів.

У другому таймі "Дніпро" продовжував контролювати гру і на 74-й хвилині подвоїв свою перевагу. Жуліано отримав м'яч біля кутового прапорця і зробив пас на Селезньова, а той відкинув м'яч під удар Коноплянці, який розкішним ударом перекинув воротаря, опустивши м'яч у дальній кут воріт.

Кінцівка матчу видалася напруженою, адже на 85-й хвилині "Дніпро" залишився в меншості після вилучення Канкави. Але команда Хуанде Рамоса вистояла, перетворивши останній матч групового етапу на формальність.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Дніпро» переміг у групі в Лізі Європи, перегравши ПСВ. ВІДЕО
23 листопад, 2012, 12:55