Розпочали продаж квитків на потяг Ковель – Холм

Розпочали продаж квитків на потяг Ковель – Холм
«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на потяг Ковель – Холм.

Вартість проїзду – 203,24 гривні. Потяг № 751/752 Ковель-Холм вирушить у перший рейс уже 12 червня, – повідомляє Tourism.volyn.ua з посиланням на прес-службу «Укрзалізниці».

В УЗ припускають, що маршрут обслуговуватиметься складом рейкового автобуса. Залізничники аналізуватимуть попит на цей напрямок і за необхідності долучатимуть інший рухомий склад. Це вже другий денний потяг в Польщу. У грудні 2016 року для поліпшення сервісу для пасажирів у міжнародному сполученні УЗ запустила швидкісний потяг сполученням Київ-Львів-Перемишль, який зараз має великий попит.

Завдяки спільним зусиллям українських і польських залізничників квитки в Перемишль від середини червня вже можна буде купити онлайн. У планах УЗ - продовжити розвивати міжнародні сполучення не лише з Польщею, але і з іншими країнами Європи, особливо в контексті введення безвізового режиму.

В УЗ нагадують, що вартість квитків на міжнародні напрямки може змінюватися залежно від курсу валюти в день придбання квитка.

«Волинь стає доступнішою для поляків в т.ч. в плані туризму. Зручно і комфортно поїздом з Хелма до Ковеля. Квитки наявні у всіх касах залізниці що продають на міжнародні напрямки. Волинь стає цікавішою і обовязковою для вжитку українцям що подорожують до Польщі. Адже тепер ми в планах кожного хто прямує/планує свою подорож через Хелм. Це зручно, це швидко, це цікаво в т.ч. бізнесу, що звик до комфортного способу пересування. Волинь - унікальна!» – коментує подію директор Департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розпочали продаж квитків на потяг Ковель – Холм
08 червень, 2017, 11:26