У луцькій мерії буде новий департамент

У луцькій мерії буде новий департамент
«Центр надання адміністративних послуг», який зводять на вулиці Лесі Українки в Луцьку, матиме статус департаменту Луцької міської ради.

Про це 23 листопада під час засідання депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму розповіла начальниця відділу звернень громадян Лариса Карп’як.

За її словами, цей департамент так і називатиметься – «Центр надання адміністративних послуг». Він об’єднуватиме дозвільний центр, відділ реєстрації суб’єктів господарювання, відділ звернень, групу оперативного реагування «15-80» і адміністраторів.

«Це будуть і правові послуги, і земельні, і архітектурні, і соціальні. Всі послуги будуть надаватися в цьому центрі. Їхній точний перелік буде затверджений пізніше на сесії міської ради», – пояснила вона.

«Навіть передбачається надання послуг щодо паспортизації, прописки, міграційної служби. В перспективі це має надаватися тільки через центр», – додала чиновниця.

Департамент офіційно створять наприкінці року або вже на початку наступного.

Нагадаємо, під «Центр надання адміністративних послуг» облаштовують приміщення колишнього Будинку побуту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей департамент,так "потрібний",як прищ на задниці!!!
Відповісти
Усі ці бездіяльні держструктури скорочувати потрібно а не розширряти!!!
Відповісти
перша школа в центрі не знає, як вміститись, в ній досі немає навіть актового залу. але на це в міському бюджеті грошей немає - а от на новий департамент є.
Відповісти
Уже в старую "РУКАВИЧКУ" не влезают. А вы говорите кризис. Улучшение условий труда работников департамента назрело. Особенно в свете международного сотрудничества и особенно туризма. Один центр туризма уже сдали, почти рядом, выгнав магазин цветов.
Соседка-пенсионерка полгода узаконивает газовую колонку мытарясь по инстанциям. Теперь небось сьездит в Испанию и там за недельку всё порешает со своей колонкой. Здесь уже не надеется. Только деньги берут и дальше посылают.
Відповісти
Останні новини
У луцькій мерії буде новий департамент
23 листопад, 2012, 14:21