У потязі Ковель – Холм контрабанді «не буде місця», – Кошарук

У потязі Ковель – Холм контрабанді «не буде місця», – Кошарук
Потягом Ковель – Холм можна буде «гідно та цивілізовано» дістатися до Польщі, – переконує заступник Володимира Гунчика Сергій Кошарук.

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

За його інформацією, у Волинській ОДА відбулась заключна нарада за участю представників прикордонних та митних органів зі сторони України та Республіки Польща, а також представників Люблінського воєводства Республіки Польща.

«Можна сміливо стверджувати, що у рейковому автобусі контрабанді та контрабандистам «не буде місця». Адже по-перше, там усюди відеонагляд, по-друге, конструкція рейкового автобуса не передбачає ніяких відділень чи сховищ, де можна було б сховати контрабанду, і, по-третє, розроблена система спільних оглядів з української та польської сторін», – пише він.

«Нарешті українці зможуть гідно дістатися до сусідньої країни. А поляки оцінять нашу цивілізованість та європейськість», – додає Кошарук.

Рейковий автобус відправлятиметься із Ковеля об 11:53 і прибуватиме на станцію «Ягодин» о 12:38, де передбачена зупинка 30 хвилин.

«Саме там українські прикордонники та митники здійснюватимуть перевірку пасажирів потягу. О 13:15 – зупинка Державний кордон, а прибуття в Дорогуськ відбудеться о 13:18. Орієнтовний час прибуття до Хелму становить 13:41 (за польським часом)», – розповідає посадовець.

Як ідеться в дописі, у Польщі уже викуплено понад 50 квитків в напрямку до Ковеля.

«Дуже знаково, що запуск рейкового автобуса відбуватиметься у день, коли українці реально матимуть змогу скористатися безвізом. 12 червня Україна та Європа стануть ближчими, а Волинь – демонструватиме це першою, запускаючи новий рейковий автобус», – зазначає заступник Гунчика.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У потязі Ковель – Холм контрабанді «не буде місця», – Кошарук
08 червень, 2017, 16:42