Скандальним ремонтом у Нововолинську зацікавилася прокуратура

Скандальним ремонтом у Нововолинську зацікавилася прокуратура
Правоохоронці оглянули у Нововолинську місце, де приватне підприємство «МП Сантехмонтаж» здійснює скандальну заміну труб.

Про це пише Буг.

Нагадаємо, у Нововолинську виник скандал із реконструкцією тепломереж. За інформацією видання, «МП Сантехмонтаж» під виглядом нових труб прокладало старі.

Тепер справа у полі зору прокуратури. На вулицю Маяковського 8 червня прибули працівники поліції. Працівники ДСНС демонтували трубу, яку тепер відправлять на експертизу.



«Звернень чи скарг на виконання робіт не отримували. Сьогодні вранці ми працювали з мережею Інтернет, адже перевіряємо й інші відомості, які містяться в засобах масової інформації. Відповідно, організували огляд місця події, викликали слідчо-оперативну групу, щоб з’ясувати реальний стан труб всередині. Ніяких ознак того, що труби бувшого використання, фактично не було, і оскільки працівники «Сантехмонтажу» відмовилися самі зробити демонтаж, ми залучили працівників МНС. Трубу опишемо, вилучимо та будемо приймати рішення», – зауважив представник прокуратури Іван Васьовчик.

Нагадаємо, ПП «МП Сантехмонтаж» виграло тендер вартістю 898,2 тисячі гривень на реконструкцію теплової мережі на вулиці Маяковського в Нововолинську.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скандальним ремонтом у Нововолинську зацікавилася прокуратура
08 червень, 2017, 17:55