Дітей волинських атовців кличуть в оздоровчий табір

Дітей волинських атовців кличуть в оздоровчий табір
На Волині вдруге запрацює табір для дітей атовців, який має назву "Волинські вакації".

Про це йдеться у повідомленні в групі табору в Facebook.

Публікуємо його без змін і правок:


Шановні військовослужбовці, родини Небесного Легіону, волонтери та переселенці – волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) вже вдруге разом зі своїми партнерами, діаспорою та меценатами організовує літній дитячий табір.

Упродовж трьох червневих тижнів ми оздоровимо та організуємо незабутній відпочинок для 120 діток, які прямо чи опосередковано мають дотичність до війни і подій на Сході країни!

Як було класно у минулому році ви можете побачити з цього відео:



Як і завжди – робимо акцент на такі напрямки як: мистецький, психологічний, мовно-інтеграційний, пізнавально-розважальний, інтелектуально-освітній, патріотично-виховний, і звісно ж спортивно-оздоровчий!

Заїздів буде декілька, на різні вікові групи. Графік заїздів і вікова категорія
1 заїзд: 05–11 червня: 40 дітей віком від 8 до 12 років
2 заїзд: 11–17 червня: 40 дітей віком від 13 до 15 років
3 заїзд: 17–23 червня: 20 дітей віком від 7 до 13 років

Отож сердечно запрошуємо ваших дітей-підлітків взяти участь y цікавому насиченому дозвіллі, яке відбудеться в інтеграційному центрі «Замлиння», що в Любомльському р-ні з виїздами на озеро Світязь за гарної погоди. Також подавайте заявки на участь у таборі в якості волонтерів (на тиждень часу).

Група формуватиметься згідно нижчезазначеній пріоритетності:

1). Діти Небесного Легіону/Небесної Сотні і зниклих безвісти.
2). Діти важкопоранених військовослужбовців.
3). Діти, батьки котрих зараз в АТО.
4). Діти бійців АТО з глухих сіл, малозабезпечені та з інших областей.
5). Діти бійців АТО і ветеранів війни.
6). Діти волонтерів та переселенців (Луганська, Донецька обл.).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Заходи безпеки у таборі: табір знаходиться на огородженій території. Проводиться цілодобове чергування. Доступ на територію табору стороннім особам заборонено. На таборі діє розпорядок дня, за межі табору діти можуть вийти лише у супроводі персоналу. Медпрацівник чергує щодня.

Харчування у таборі: таборяни матимуть 5-тиразове харчування (м'ясні і рибні страви, суп/ борщ, солодощі, фрукти тощо). Їжа готується з врахуванням можливості надання додаткових порцій (добавок).

Організатори – волонтерський рух «Меценати для солдата» (МдС) та Інтеграційний центр «Замлиння» за фінансового сприяння Карітас-Польща та української діаспори. Протягом програми на дітей чекатиме незабутня та насичена програма.

В її рамках – знайомство, презентації, екскурсії, цікаві майстер-класи та розвиваючі ігри; обмін інформацією різні культури та традиції світу; перегляди фільмів, арт-майстерня, спілкування з цікавими людьми, спортивні змагання, поїздка на Шацькі озера та ще багато інших сюрпризів.

Наша головна мета – дізнатись про реальні потреби та проблеми сучасних підлітків і дати дружні поради щодо їхнього майбутнього, навчити працювати в команді, інтегрувати їх між собою, залучити до змістовного проведення часу разом і відволікти від психологічного стресу юнацтва, які зазнали впливу від війни. МдС впевнений що серед чудової природи та атмосфери духовності і дружби – нам вдасться спільно з підлітками втілити всі ідеї у задум і провести незабутні тижневі заїзди.

Записуємо дітей бійців АТО і волинських переселенців у коментарях, резервуючи місце як зазвичай – в одному коментарі одне прізвище дитини/дітей однієї сім’ї (в дужках зазначити) і контактний телефон батьків/опікунів, щоби зв’язатись у разі чого (можна відсилати мобільні і в приват). За великим попитом – формуємо список далі у резерв. Ви впишіться, резервуючи місце для дітей, а МдС невдовзі затвердить остаточно список.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дітей волинських атовців кличуть в оздоровчий табір
09 червень, 2017, 18:05