Луцький шахрай видурив у жертви тонну м’яса

Луцький шахрай видурив у жертви тонну м’яса
До поліції на Волині лишень протягом минулої доби звернулися 7 громадян, яких шахраї ошукали на понад 140 тисяч гривень.

У трьох випадках особи зловмисників поліція вже встановила, - повідомили у СК ГУНП в області.

Зокрема до Любешівського відділення поліції звернувся 32-річний чоловік. За його словами, на початку січня 53-річний житель селища Любешів під приводом надання водійських курсів заволодів його грошима обсягом 2,5 тисячі гривень.

До Турійського відділення поліції звернувся 46-річний ковельчанин і повідомив, що у квітні невідома через інтернет під приводом продажу велосипеда видурила 9,5 тисячі гривень. Дільничні встановили причетність до скоєння цього злочину 18-річної мешканки Ківерцівського району.

А до луцьких правоохоронців надійшла заява від 25-річного чоловіка, що протягом вересня-листопада 2016 року 27-річний лучанин видурив у нього тонну м’яса. Обсяг заподіяних збитків становить 75 тисяч гривень.

А 27-річного мешканця Ківерцівського району ошукав знайомий рівнянин, заволодівши під приводом позики грошима обсягом 800 доларів.

Окрім того, в Луцьку та Луцькому районі зафіксовано 2 випадки шахрайств, де невстановлені особи зателефонували постраждалим на мобільний. Назвавшись працівником банку, вони довідалися про реквізити карток і зняли з них майже 32 тисячі гривень.

За усіма фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.