В Україну екстрадували чоловіка, який викрав на Волині малу дитину

В Україну екстрадували чоловіка, який викрав на Волині малу дитину
Киянина, якого поліція обґрунтовано підозрює у викраденні в травні 2015 року у Володимирі-Волинському дитини, екстрадували з Таїланду в Україну.

Зловмисника доставили до Луцького відділу поліції та помістили в ізолятор тимчасового тримання, - повідомили у СК ГУНП в області.

Нагадаємо, що 17 травня 2015 року близько 12:00 у Володимирі-Волинському невідомі чоловіки застосували насильство до жінки й викрали в під’їзді будинку її внука, 2014 року народження. Поліцейські встановили, що до скоєння цього злочину причетний 37-річний киянин. Зловмисника оголосили в міжнародний розшук.

«Під час розслідування кримінального провадження поліцейські встановили причетність 37-річного киянина, до слова, колишнього правоохоронця, до викрадення та передачі дитини батькові, котрий є громадянином Тунісу й мешкає в Люксембурзі. Після скоєння злочину зловмисник виїхав у Таїланд. За сприяння Укрбюро «Інтерпол» правопорушника екстрадували в Україну. Слідчі оголосили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу», – повідомив начальник ГУНП України у Волинській області Петро Шпига.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.