24 листопада на Волині: гортаючи календар

24 листопада на Волині: гортаючи календар
Сьогодні день народження святкує Юрій Девіцький, директор підприємства «Санрайз».

24 листопада особисте свято також у спеціаліста відділу інформаційної роботи Луцької міської ради Олександра Олішевського та у художника, скульптора, арт-терапевта Вітора Дембицького (на фото).

Цього дня іменини у тих, хто носить ім’я Віктор і Максим.

ВолиньPost вітає земляків із особистим святом і зичить професійних успіхів, здоров’я та натхнення на добрі справи для Волині!

Також 24 листопада у 1942 році народилася волинський педагог, заслужений працівник народної освіти України Галина Маслай.

Сьогодні в Україні – День пам’яті жертв голодомору і політичних репресій. Цей день щорічно відзначається в четверту суботу листопада.

Крім того, в останню суботу листопада в усьому світі відзначається День без покупок (Buy Nothing Day). Автором ідеї дня,який відзначається напередодні різдвяних розпродажів є рекламіст Тед Дейв, переконаний, що «реклама обманює, коли обіцяє, що ми станемо щасливішими, якщо придбаємо більше речей». Мета цього дня - дати зрозуміти людству, що крім товарів, у світі є багато більш цінних і цікавих речей. Для того щоб приєднатися до святкування треба лише не робити в цей день покупки і не ходити по магазинах. В 2012 році День без покупок припадає на 24 листопада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
24 листопада на Волині: гортаючи календар
24 листопад, 2012, 08:00