Ігор Гузь: Розподіл коштів ДФРР - це ганебна помста голови ОДА за мою позицію

Ігор Гузь: Розподіл коштів ДФРР - це ганебна помста голови ОДА за мою позицію
Народний депутат України Ігор Гузь звернувся до волинян із трибуни Верховної Ради щодо ситуації із розподілом коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) в області.

Як зазначив нардеп, ДФРР, що створений задля соціально-економічного розвитку регіонів України нещодавно спрямував для Волинської області 113 мільйонів гривень, - повідомили у прес-службі народного депутата.

Однак розподіл цих коштів з держбюджету, на переконання нардепа, не можна назвати пропорційним: «Комісія на чолі з горе-губернатором Володимиром Гунчиком, де переважна більшість чиновників йому підпорядковані, розділила ці 113 мільйонів так, що з них: Ковельський виборчий округ №21 отримав - 46% коштів, а мій виборчий округ №19 – всього 4%! Де справедливість?» - наголосив нардеп.

Ігор Гузь звернувся до громади свого виборчого округу: «Шановні жителі Іваничівського, Володимир-Волинського, Любомльського районів, міст Володимир-Волинський і Нововолинськ! Комісія на чолі із губернатором Волинської ОДА, який свідомо робить все можливе, щоб мої виборці отримали значно менше коштів, ніж всі інші, - постійно вставляє палки в колеса!» - зазначив він і додав: «Ця людина робить все можливе, щоб школи, дитячі садки будинки культури, дороги в моєму окрузі коштів не отримали!»

«Такий розподіл коштів – це ганебна помста голови облдержадміністрації за мою принципову позицію!» - зауважив нардеп.

Ігор Гузь наголосив, що незабаром надішле депутатське звернення до Прем’єр-міністра України Володимира Гроймана щодо перевірки рішення комісії Волинської ОДА про розподіл коштів ДФРР у Волинській області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ігор Гузь: Розподіл коштів ДФРР - це ганебна помста голови ОДА за мою позицію
10 червень, 2017, 07:35