«Луцьк вибрали для святкування 25-ти річчя «Континіуму» не випадково», - Сергій Корецький

«Луцьк вибрали для святкування 25-ти річчя «Континіуму» не випадково», - Сергій Корецький
У Луцьку урочисто відзначили 25-ий день народження холдингової компанії «Континіум».

Офіційне святкування річниці відбулося в суботу, 10 червня.

Першим з вітальним словом звернувся директор Волинської регіональної дирекції компанії «WOG» Євген Єремеєв. Він зазначив, що в компанії від початку її заснування.

«Сьогодні ювілей. 25 років, як ми маємо компанію «Континіум» на теренах Волині. Я був завжди поряд із компанією «Континіум», і одним із її засновників», - зазначив Євген Єремеєв. Він розповів, що саме біля Луцька розташована перша в Україні заправка «WOG».

«Багато з вас їздить в прекрасне місто Рівне. Проїзджаючи Цуманський пост, там є заправка «WOG». Це перша заправка в Україні цієї компанії. Це мама всіх заправок, а їх в нас зараз майже 500. І я хотів би сьогодні подякувати всім... від прибиральниці до генерального директора компанії «WOG», - звернувся Єремеєв.

Євген Єремеєв
Євген Єремеєв


«Ветеран» і «душа» «Континіуму» Тетяна Машеровська працює в компанії вже 23 роки.

«Я прийшла в компанію 23 роки тому. Там працювало 30 людей. І в куточку сиділи два молодих чоловіка. Пізніше мені сказали, що це директори. Тоді я дуже здивувалась, як такі молоді хлопці можуть бути директорами. Проте вони так «закрутили» цю компанію, почали їздити шукати, продавати, виробляти», - поділилася спогадами Тетяна Машеровська.

«Це дуже велика радість для мене, що я 23 роки працюю в такій найпотужнішій компанії в Західній Україні. Ми постійно були перші: перші заправки, перші заводи, перший красивий європейський курорт. І сьогодні я хочу подякувати і поклонитися нашим акціонерам за їхню працю, та за їхнє уміння працювати з колективом», - додала вона.

Тетяна Машеровська
Тетяна Машеровська


Генеральний директор Нафтової компанії WOG Сергій Корецький подякував в першу чергу усім клієнтам компанії.

«Луцьк вибраний для святкування 25-ти річчя не випадково. Компанія народилась у Луцьку, всі ідеї тут народжувались. Багато наших працівників саме з цього міста. 4-ту частину всіх нафтопродуктів в державі продає компанія «WOG». 25% ринку, за результатами 2016-го року, продала саме наша компанія. Все це завдяки нашим клієнтам. І, в першу чергу, ці вітання, і ці добрі слова подяки адресовані нашим клієнтам. Велике вам дякую. Ми намагатимемось і надалі не підвести вас», - зазначив він.

До слова, WOG як соціально відповідальна компанія також не стоїть осторонь потреб сьогодення та періодично проводить благодійні акції «Дорога до серця» - проект, що рятує тисячі хворих на серце малюків.

1 червня цього року стартувала нова хвиля акції, зібрані кошти з якої підуть на закупівлю медичного обладнання у дитячі відділення Старовижівської, Маневицької районних лікарень та в Київський центр дитячої кардіохірургії.

Також на АЗК WOG вже другий рік діє програма по обслуговуванню карток учасників АТО «Українці разом», за сприяння якої атовці отримують знижки як на пальне, так і на інші товари на АЗК.


Сергій Корецький
Сергій Корецький


«10 років тому наш завод «Дубномолоко» приєднався до великої родини «Континіум». І всі ці роки пройшли, як один день. І сьогодні завдяки інвестиціям ми є лідерами не лише в Україні, але й Східній Європі. Ми маємо міжнародні сертифікати якості. Ми лідери на ринку серед сировиробників. Ми гордимось тим, що випускаємо 10 видів твердих сирів. Значна нашої команди - випуск якісної продукції. І ми пишаємось тим, що є лідерами», - звернувся до лучан Голова правління ПАТ «Дубномолоко» Олег Власюк.

Олег Власюк
Олег Власюк


Директор «Ріксос-Прикарпаття» Олена Палагута під час виступу зазначила, що в житті кожної людини є речі, якими вона пишається.

«Я пишаюся своє родиною, батьками, своїми доньками, які бажають бути успішними та корисними для людей. Я пишаюся своїми колегами та друзями, з якими понад 20 років працюю в компанії «Континіум». Отож сьогодні в мене є прекрасна нагода привітати своїх колег», - мовила вона.

Також Олена Палагута побажала лучанам прихильності долі, миру та спокою.

Олена Палагута
Олена Палагута


Також під час святкування в рамках підтримки проекту «ДІТИ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ», за ініціативи волонтерського руху «Меценати для солдата» (МдС), керівництво групи компаній «Континіум» виділило кошти на спільний соціальний проект «З душею до батьків» сертифікат на суму 40 000 гривень. Сертифікат вручав генеральний директор компанії «Континіум» Олег Галущак.

Олег Галущак
Олег Галущак


«На мою думку, найважливіше свято, це не цифри, про які ми вже сьогодні говорили. Найважливіше - це те, що ми можемо отак збиратись. Ми чітко усвідомлюємо, що сьогодні відбувається в Україні. І ми маємо бути поруч один біля одного у важкі хвилини, допомагати один одному», - сказав він, передаючи сертифікат співзасновнику проекту «Меценати для солдата» Руслану Теліпському.

Олег Галущак та Руслан Теліпський
Олег Галущак та Руслан Теліпський


«Я вдячний «Континіуму» за комплексну підтримку нашого нового проекту «З любов’ю до батьків». Ці батьки народили героїв, які віддали найважливіші, що в них було - життя. Ми маємо батьків, діти котрих не встигли залишити після себе нащадків. І наш волонтерський рух намагається підтримувати їх. Ми будемо приїжджати до них в гості, ми будемо забирати їх до себе, влаштовувати майстер-класи та заняття», - сказав він.

Руслан Теліпський
Руслан Теліпський


Опісля офіційної частини церемонії, відбувся розіграш призів та подарунків серед гостей заходу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Луцьк вибрали для святкування 25-ти річчя «Континіуму» не випадково», - Сергій Корецький
11 червень, 2017, 11:10