На Волині заснували програму для підтримки батьків атовців

На Волині заснували програму для підтримки батьків атовців
У рамках підтримки батьків «Небесного легіону Волині» за ініціативи волонтерського руху Мeцeнaти для солдата керівництво групи компаній «Континіум» виділило кошти на соціальний проект під назвою: «З душею до батьків».

Про це в себе на сторінці у Facebook написав волонтер Руслан Теліпський.

«Для моральної, духовної і психологічної реабілітації та налагодження ефективної комунікації між усіма волинськими родинами, хто втратив на війні своїх синів», – розповідає він про мету проекту.

У межах програми проводитимуться тренінги, арт-терапії, групові заняття, паломництва, поїздки в регіони та до сімей Небесного Легіону. А також для привернення уваги громадськості щодо побутових умов, в яких живуть ці родини, спробують дізнатися про їхні реальні потреби, та з якими проблемами вони постійно стикаються.

Подія відбулася під час святкування 3-ліття ПортCity Lutsk і відбулась між виступами відомих українських виконавців. На сцену для вручення сертифікату на 40 000 гривень було запрошено виконувача обов'язків генерального директора компанії «Континіум» Олега Галущака.

«Нещодавно «Континіум» святкував свою 25-ту річницю. МдС зичить її працівникам процвітання та стабільності! Дякуємо за те, що робите наше місто, область та країну – європейськими, що вражаєте нас своїми ідеями і їх реалізацією та відгукуєтесь на дуже потрібні соціальні потреби!» – йдеться в дописі волонтера.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Руслан, ти молодець, так тримати!
Відповісти