Розпуск Луцької міськради: що про це кажуть депутати

Розпуск Луцької міськради: що про це кажуть депутати
Луцька міська рада не виконала рішення суду щодо поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря. Теоретично голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик може надіслати подання Верховній Раді про проведення позачергових виборів у Луцьку.

Про те, чи варто це робити голові ОДА і чи потрібне Луцькраді повне переформатування, говорили під час програми Протилежний Погляд LIVE у п'ятницю, 9 червня, - пише Конкурент.

"Юридичних підстав на сьогодні про розпуск Луцькради немає. Щодо того, чи хтось із нас боїться позачергових виборів до Луцької міської ради, скажу за нашу фракцію: ми не боїмося. Тобто якщо таке буде, то без проблем", – сказав депутат Луцької міської ради Микита Рабан ("УКРОП").

Про те, що немає підстав розпускати Луцькраду, погодився і депутат Тарас Шляхтич ("Самопоміч").

"Дуже багато факторів має збігтися для того, щоби в голови адміністрації виникло право відправити клопотання до Верховної Ради з пропозицією дострокових виборів місцевої ради. Це дуже складний механізм. Наразі сукупності цих фактів немає", – зазначив він.

Натомість за результатами голосування, яке тривало під час ефіру, 270 лучан вважають, що депутатів Луцької міської ради треба переобрати. І тільки 21 лучанин вважає, що розпускати раду непотрібно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і викинути з ради тушок, пристосуванців, зрадників, перебіжчиків та інший непотріб типу козюр, ткачуків, данильчуків і т.д.
Відповісти
Останні новини
Розпуск Луцької міськради: що про це кажуть депутати
12 червень, 2017, 06:04