У Луцьку продають «Советский пломбир»

У Луцьку продають «Советский пломбир»
Лучанин Богдан Жишко відмовився купувати морозиво з назвою «Советский пломбир».

Про це він написав у Facebook.

"Сьогодні у Луцьку в кіоску, що за театром, відмовився купувати совєтскій пломбір. Випускають його в Кропивницькому... «ФІРМА ЛАСКА», м. Кропивницький, тел: 0522-56-73-95, 0522-56-51-87, email: [email protected]", - написав він.

Цей виробник дійсно випускає таке морозиво. У листопаді 2016 року фірма отримала обов’язкові для розгляду рекомендації припинити використання упаковок для морозива «Советский пломбир» та знищити упаковки (у разі їх наявності).

Відділення встановило, що підприємство «ФІРМА ЛАСКА» виробляє морозиво відповідно до Національного стандарту України (ДСТУ 4733:2007 «Морозиво молочне. Вершкове. Пломбір»), при цьому, на упаковці зазначає «Советский пломбир».

Як зазначило відділення, радянський пломбір виготовлявся по ГОСТу 117-41.

Позначення «Советский пломбир» може сприйматись споживачами як свідчення того, що морозиво, виготовлено за радянською рецептурою, яка значно відрізняється від української, що могло поставити підприємство у більш вигідне становище у порівнянні з конкурентами, які дотримуються вимог чинного законодавства України, оскільки здатне привернути увагу споживача і виступає додатковим стимулом до придбання цього продукту, що є ознакою порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо лучанин Богдан Жишко не жив в Радянському Союзі і не знає смаку справжнього пломбіру, то нехай купує українське лайно, що зветься "морозивом", і не заважає іншим. Відмовився - його особиста справа, і не потрібно трубити про це в усіх інтернет-виданнях.
Відповісти
з нігтями та волоссям.
Відповісти
Виробники певне дуже тішаться із свого задуму. Ніби звичайне морозиво, а на задньому плані "рузке мир".
Відповісти
Відмовився?А його що хтось заставляв купувати?
Відповісти
А ще, Богдан, побігай по магазинах і напиши, що не будеш купувати Советского шампанського, відмовляй усіх дивитися радянські комедії, напиши пост, про найгіршу радянську освіту, яку ти отримав і т. д.
40 років чоловікові а занятися нема чим. Такі як ти тільки і створені забороняти, а не створювати.
Відповісти
"...Лучанин Богдан Жишко відмовився купувати морозиво з назвою «Советский пломбир»...." А йому напевно пальці в двері зажали і заставляли купувати... Про якість потрібно дбати а не про назву. Можна вишиванку намалювати і написати Слава Україні, але якщо якість га***на то упаковка не добавить.
Відповісти
а що ? давайте випускати вафлі "ІІІ Райху" чи цукерки "Вермахту"
Відповісти
Останні новини
У Луцьку продають «Советский пломбир»
12 червень, 2017, 02:01