На Волині планують донабрати майже 200 патрульних

На Волині планують донабрати майже 200 патрульних
До лав патрульних поліцейських на Волині планують набрати 181 працівника – 109 для Луцька та 72 для Ковеля. Проте наразі невідомо, за якими принципами відбуватиметься розподіл, та чи обов’язково лучани служитимуть в Луцьку, а ковельчани – у Ковелі.

Про це стало відомо під час брифінгу 12 червня.

Набір до лав патрульної поліції стартує сьогодні. Серед вимог до кандидатів – вільне володіння українською мовою, вік 21-35, повна загальна чи вища освіта, права категорії В чи готовність отримати права, відсутність обмежень – недієздатності, судимості чи притягнення до адмінвідповідальності за корупцію. Не допускають відмови від проходження перевірки під час прийняття, певних захворювань чи надання завідомо неправдивої інформації.

Натомість поліцейським обіцяють від 8 тисяч гривень зарплатні, щорічну відпустку від 30 днів, просування по службі та державне страхування.

Конкурсний відбір включає стандартні етапи: тестування на знання законодавчої бази та тест на знання загальних навичок. Далі медичне обстеження – фізіологічне обстеження, а опісля – фізичне тестування.

Потім кандидати мають пройти психологічне обстеження, зокрема тестування з психологом та психіатром.

Всі, хто успішно прийшов ці етапи, йдуть на співбесіду, після чого на засіданні поліцейської комісії й прийматимуть рішення щодо кожного кандидата. До слова, немає обмежень щодо повторного проходження відбору – свої сили можуть спробувати й ті, хто вже намагався вступити до лав патрульної у Луцьку.

Загалом на Волині наберуть 181 патрульного – 109 у Луцьк та 72 у Ковель. Наразі невідомо, як відбуватиметься розподіл, формуватимуть роти та взводи. «Зараз задача – набрати 181 якісного працівника поліції», – заявив очільник луцьких патрульних Олександр Вовченко.

Анкету можна заповнити тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині планують донабрати майже 200 патрульних
12 червень, 2017, 11:12