Молодіжка «Волині» розійшлася миром з полтавськими ровесниками

Молодіжка «Волині» розійшлася миром з полтавськими ровесниками
Молодіжка «Волині» розійшлася миром з полтавськими ровесниками з «Ворскли»: матч закінчився з рахунком 1:1.

Як повідомляє прес-служба ФК Волинь, на передостанній в цьому році матч молодіжка луцького клубу вийшла у складі, який дуже нагадував попередній поєдинок у Львові.

Тільки замість досвідченого Володимира Аржанова грав не менш досвідчений Ігор Скоба, а у захисті з’явилися відразу у старті Луценко із Малецьким, які у матчі із «Карпатами» вийшли на заміну у другому таймі.

Відтак вболівальники чекали від дубля повторення якщо не результату, то гри, показаної у Львові. Хоча й суперник цього разу був також не з простих – «Ворскла» від початку першості перебуває у першій п’ятірці команд турніру.

І матч справді став доволі видовищним. Обидві команди не затримували м’яча в центрі поля, а гостро атакували. Вже на першій хвилині матчу стовідсотковою нагодою не скористався Артем Щедрий. Півзахисник «Волині» вийшов віч-на-віч із кіпером «Ворскли» з лівого кута штрафного майданчику, але переграти Непогодова не зумів. Через три хвилини спрацювало відому футбольне правило. Після подачі з правого флангу Марусич ударом головою вразив ворота Неділька – 1:0.

Другий шанс забити втратив на 30-й хвилині Щедрий. Він знову втік своїм флангом на побачення із воротарем, але, пробиваючи, влучив у нього. Тим часом й «Ворскла» створювала гольові нагоди. Двічі її гравці замикали довгі діагоналі на дальньому куті воротарського майданчика, але не влучали по воротах із кількох метрів. Команди завелися й жорстка боротьба, яка точилася на полі вилилася у два «гірчичника», які отримали під час суперечки один з одним Скоба та Чичиков.

На другий тайм волиняни налаштувалися дуже добре. Практично гості зім’яли суперника і обрушили на «Ворсклу» шквал атак. Контроль м’яча, забігання, відбір м’яча у центрі – все це призвело до того, що «Ворскла» мала в другій половині матчу тільки два моменти, про які розповімо згодом.

Хороші нагоди вже у мав Бабій, який замінив Хомченка на вістрі атаки. Одного разу він у чудовій позиції не влучив по м`ячу, іншого – влучив, але виручив кіпер. А на 57-й хвилині лучани зрівняли рахунок. Жук перехопив м’яча у центрі поля, відпасував Щедрому, Артем обіграв захисника змістився в центр і невідпорно пробив у ближній кут воріт Непогодова – 1:1.

А на 79-й хвилині Марусич втратив нагоду зробити дубль у матчі. Господарі здобули право на пробиття пенальті, яке було дуже схожим на «намальоване» Ваксом у грі «Волині» та донецьким «Металургом». І Марусич пробив повз ворота! Трохи згодом «ворскляни» влучили ще й у поперечину, але рахунок у грі залишився незмінним – нічия – 1:1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Волині» розійшлася миром з полтавськими ровесниками
24 листопад, 2012, 11:44