Кандидатів у патрульні попередили про наслідки спроб «порішати»

Кандидатів у патрульні попередили про наслідки спроб «порішати»
Осіб, які претендуватимуть на звання патрульних у Луцьку чи Ковелі, попереджають – «порішати» не вдасться, а у разі наявності інформації про неправомірну вигоду чи якість чутки про домовленості, відповідальних осіб притягнуть до відповідальності.

Про це йшлося під час брифінгу 12 червня.

Начальник управління патрульної поліції в Луцьку Олександр Вовченко спростував чутки про те, що можна заплатити, аби стати патрульним поліцейським. «Я запевняю, що якщо мною чи моїми працівниками буде відомо про якісь «рішання», цифри, такси, щоб певні люди проходили в патрульну, я максимально клопотатиму перед Києвом, щоб як громадянина, так і «зав’язаного» працівника притягнули до максимальної відповідальності», – наголосив керівник луцьких патрульних.

Голова комісії з відбору патрульних поліцейських та заступник начальника управління ПП Роман Буховець наголосив на відповідальності, яка лягатиме на поліцейських. Натомість він пообіцяв прозорість набору. «Людей, які хочуть змінити країну, я дійсно запрошую прийти до патрульної поліції та спробувати свої сили», – додав Буховець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я майже 2 місяці вчусь на курсах водіїв, скоро здавати екзамени. Кажуть треба здати по 600 грн. для МРЕВ, щоб ті не завалили на екзамені та видали права. Що робити? Про яку ЧЕСНУ поліцію йде мова?
Відповісти
Останні новини
Кандидатів у патрульні попередили про наслідки спроб «порішати»
12 червень, 2017, 12:39