У Росії відкрили справу проти Парасюка

У Росії відкрили справу проти Парасюка
Російський слідчий комітет відкрив кримінальну справу проти українського депутата Володимира Парасюка.

Про це йдеться у офіційному повідомленні на сайті СКР, – пише ТСН.

Зазначається, що справу відкрито у рамках розслідування «нападу» на генконсульство РФ у Львові та «наруги» над російським прапором 9 березня 2016 року.

Слідчий комітет заявляє, що у діях Парасюка в той день вгледіли підбурення людей до вищезазначених дій. Справу відкрито за статтею «залучення осіб до скоєння нападу на установи, які користуються міжнародним захистом».

При цьому своє повідомлення СК вирішив закінчити емоційною частиною, назвавши Парасюка «неординарною та скандальною особистістю» та пригадав його участь у блокаді залізниці Донбасу.

«Мабуть для нього вчинення ще одного тяжкого злочину не є чимось неординарним. Проте, подібні дії чітко ілюструють образ цього представника влади», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 березня під консульством РФ у Львові, як і в інших містах України, відбувалися мітинги з вимогою звільнити Надію Савченко, яка на той момент перебувала у російській в'язниці. Під час мітингу активісти закидали будівлю яйцями та кинули на територію димову шашку. Парасюк при цьому зірвав з дипвідомства російський прапор, після чого триколор спалили.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.