Розповіли, якою буде погода до кінця тижня

Розповіли, якою буде погода до кінця тижня
Синоптики обіцяють українцям похолодання та дощі.

Про це пише Gazeta.ua з посиланням на Укргідрометцентр

Зокрема, сьогодні, 13 червня, грозовий циклон накриє територію півдня, центру, сходу і частини півночі країни. В Україну йде дощова погода, яка принесе з собою похолодання.

У західних областях стовпчик термометра коливатиметься в межах 21-23 градусів. У центрі, на півночі і в столиці очікується до 25 градусів тепла, на півдні повітря прогріється до 28, а на сході – до 26 градусів вище нуля.

У середу, 14 червня, в Україні похолодає. На заході і півночі стовпчик термометра опуститься до +18 градусів. На півдні температура повітря підніметься до 26 градусів, на сході – до 24 градусів, а в центрі і в столиці стовпчик термометра коливатиметься в межах 20-22 градусів тепла. Невеликий дощ в середу пройде в Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Донецькій і Луганській областях. На решті території – мінлива хмарність.

У четвер, 15 червня, дощової циклон переміститься на територію південної, східної областей і частково в центр України.

Дощі пройдуть в Херсонській, Запорізькій, Миколаївській, Дніпропетровській, Полтавській, Харківській, Донецькій і Луганській областей. На решті території – мінлива хмарність. На заході температура повітря буде коливатися в межах 21-23 градусів, а в центрі та на півночі стовпчик термометра досягне позначок в 19-21 градуси тепла, в центрі, на півдні та сході – від 20 до 24 градусів.

У п'ятницю, 16 червня, дощовий циклон покине територію України. Але, за прогнозами синоптиків, на його місце прийде чергове незначне похолодання і хмарність. У Києві, на півночі і сході стовпчик термометра коливатиметься між позначками 19-21 градусів, на заході – від 21 до 23 градусів, на півдні + 22 + 24, а на сході - до +25.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли, якою буде погода до кінця тижня
13 червень, 2017, 14:44