У Ковелі відбудеться чемпіонат Європи з мотокросу

У Ковелі відбудеться чемпіонат Європи з мотокросу
У Ковелі в урочищі «Люблинець» відбудеться чемпіонат Європи з мотокросу в класі 65 куб. см, 85 куб. см та EMX Open. Кубок М.Клімашевського спортсмени виборюватимуть на мотоциклах 50 куб.см.

Захід запланували провести 24-25 червня, – повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Видовищні змагання відбудуться за підтримки Ковельського міського голови Олега Кіндера, народного депутата України Степана Івахіва та Товариства сприяння оборони України під патронатом голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Організатори чекають на приїзд учасників та вболівальників з 12-ти країн, серед яких – Білорусь, Естонія, Латвія, Литва, Польща, Словенія, Угорщина, Данія, Чехія.

Для Ковеля є важливим добре підготуватись до чемпіонату і провести його на високому рівні. Про це йшлося на черговому засіданні оргкомітету під головуванням президента Федерації автомотоспорту Волинської області, першого заступника міського голови Михайла Гетьмана.

У його роботі взяв участь генеральний секретар Федерації мотоспорту України Василь Якимчук, який наголосив, що міська влада сприяє реалізації заходів. Зацікавлені у приїзді до Ковеля закордонні спортсмени та вболівальники. Тому потрібно докласти зусиль, аби все заплановане вдалося успішно втілити. Від цього залежать перспективи Ковеля на наступні два роки та його імідж. Мототраса в урочищі «Люблинець» сертифікована для проведення чемпіонатів європейського рівня на три роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі відбудеться чемпіонат Європи з мотокросу
13 червень, 2017, 15:46