Митники спрямували на ремонт доріг Волині 322 мільйони гривень

Митники спрямували на ремонт доріг Волині 322 мільйони гривень
Завдяки перевиконанню збору митних платежів на ремонт доріг спрямовано майже 322 мільйони гривень, - повідомили у Волинській митниці ДФС.

За підсумками січня-травня 2017 року завдяки перевиконанню індикативних показників із мобілізації митних платежів до держбюджету Волинська митниця ДФС спрямувала на ремонт доріг 321,6 мільйона гривень, - повідомив заступник начальника Волинської митниці ДФС Василь Герман.

«Зокрема, у травні Волинська митниця ДФС перерахувала до державного бюджету 621,6 мільйона гривень митних платежів. Перевиконання доведених показників за травень становить 196,8 мільйона гривень.. А загалом з початку року волинські митники забезпечили перевиконання індикативів в сумі 694,1 мільйона гривень», - наголосив він.

Як підкреслив посадовець, волинські митники докладають максимум зусиль для того, щоб «дорожній експеримент» на Волині мав належне фінансове забезпечення.

Загалом з початку року Волинська митниця ДФС забезпечила понад 2,8 мільярда гривень збору митних платежів до державної скарбниці, або на 46,6 відсотка більше проти минулорічного показника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так куди ці гроші пішли .... Гунчик казав зробить дорогу на Устилуг нічого не роблять (до речі Луцьк Львів і то волинська область без ромітки)
Відповісти
Останні новини
Митники спрямували на ремонт доріг Волині 322 мільйони гривень
13 червень, 2017, 17:26