Ми вимагаємо належного до себе ставлення з боку міської влади, - луцькі атовці

Ми вимагаємо належного до себе ставлення з боку міської влади, - луцькі атовці
"Давайте будемо однодумцями, а не адвокатами чиновників Луцької міської ради!", - закликає атовців Андрій Соловйов.

Як відомо, нещодавно голова спілки "Воїнів АТО Волині" Олександр Серватович прокоментував публічне звернення Громадської організації "Всеукраїнське об'єднання прикордонників-учасників АТО" до тимчасового виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука щодо ігнорування їх об'єднання луцькою владою.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЗВЕРНЕННЯ АТОВЦІВ-ПРИКОРДОННИКІВ


З цього приводу за дорученням об'єднання прикордонників заступник голови об'єднання Андрій Соловйов, нагороджений за участь в бойових діях на Сході відзнакою "За мужність", заявив наступне:

"Велике здивування і розчарування викликала в нас заява голови "Спілки воїнів АТО Волині" Олександра Серватовича, в якій він зверхньо та зневажливо відгукнувся про нашу організацію. Ми дійсно є молодим об'єднанням, яке сьогодні налічує трохи більше 40 учасників бойових дій на Сході України 2014-2017 років. Але ми з великою повагою ставимося до усіх інших організацій наших побратимів незалежно від їх чисельності чи виду силових структур, які вони представляють. Адже ми всі боронили Україну на Сході, стояли там плечем до плеча перед російським агресором і так само маємо робити в тилу: підтримувати одне одного та допомагати.

Тому нам було трохи дивно читати у волинських ЗМІ, що Олександр Серватович звинуватив нас в «політиканстві» і все через те, що ми захотіли налагодити нормальний діалог з міською владою. Але в чому «політиканство»? Хіба ми проголошуємо політичні гасла? Хіба нас фінансує політична сила? Хіба ми є членами виконкому міської ради? Ні. І в нас не має ані бажання займатися політикою. Ми просто вимагаємо належного до себе ставлення з боку міської влади.

Представники нашої спілки приходили на зустріч з т.в.о. Луцького міського голови Ігорем Поліщуком, вносили пропозиції щодо подальшої співпраці. Нам було обіцяне залучення представників ГО "Всеукраїнське об'єднання прикордонників-учасників АТО" на всі публічні заходи щодо проблематики атовців у Луцьку і навіть визначена особа (помічник в. о. міського голови Борис Смаль), відповідальна за взаємодію і співпрацю із нами. Проте менше ніж через тиждень відбувся круглий стіл з атовцями Луцька, на якій об'єднання прикордонників знову не запросили. Тому, Олександре, якщо у Вас є конкретні пропозиції щодо спільного вирішення проблем ветеранів війни на Сході України, незалежно від підрозділів чи видів силових структур, ми відкриті до діалогу. Давайте будемо однодумцями, а не адвокатами чиновників Луцької міської ради!"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ми вимагаємо належного до себе ставлення з боку міської влади, - луцькі атовці
14 червень, 2017, 13:52