За рішенням суду «Волиньоблагролісу» повернули ліси

За рішенням суду «Волиньоблагролісу» повернули  ліси
Комунальне підприємство «Волиньоблагроліс» та Волинська обласна рада у судах повернули право користуватися колишніми міжколгоспними лісами.

Про це повідомили у Волинській обласній раді, - пише Вголос.

У жовтні 2016 року обласна рада скасувала рішення депутатів попереднього скликання «Про ліквідацію комунального підприємства «Волинське обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Волиньоблагроліс».

30 січня цього року у Волинському окружному адміністративному суді було оскаржено три розпорядження ОДА, якими ліси, що ними користувалися дочірні підприємства КП «Волиньобагроліс», були передані державним лісгоспам у Ківерцівському, Маневицькому та Любомльському районі.

Згодом Львівський апеляційний адміністративний суд теж прийняв рішення на користь «Волиньоблагролісу» та Волинської обласної ради.

Таким чином у судах вдалося довести те, що ці розпорядження виконавчої влади області прийняті з порушеннями законодавства. Відтак, у міжколгоспних лісах продовжить господарювати «Волиньоблагроліс», які були у користуванні комунального підприємства до 2011 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За рішенням суду «Волиньоблагролісу» повернули ліси
14 червень, 2017, 14:47