На Волині офіцер запасу закрився в машині батька, аби не брати повістку

На Волині офіцер запасу закрився в машині батька, аби не брати повістку
Мешканець Волинської області, офіцер запасу, відмовлявся брати повістку, закрившись у машині батька.

Про це в себе на сторінці у Facebook написав військовий комісар Рожищенського РВК, підполковник Олег Алєксєєв.

Допис подаємо без змін та правок:

«Доброго дня всім! Накінець і в мене урвався терпець.... І хочу представити на Ваш розсуд дуже цікаве відео... Відео про наших «героїв» та «патріотів», які роблять все аби тільки Саша Б. (той що молодший) не пішов служити. Навіть не дивлячись на те що батько афганець (Петро Б.) і сам захищав Батьківщину, тепер клято захищає сина (до речі офіцера запасу) щоб він не виконав свого обов'язку. В мене іноді виникає питання: навіщо нам взагалі такі офіцери, такі лікарі, такі громадяни....які підставлять інших, аби синок не служив. Якщо вони так відносяться до обов'язку захищати Батьківщину, то значить так вони і відносяться довиконання своїх обов'язків за фахом (обидва стоматологи). А тепер інший приклад: дівчина (до речі також офіцер запасу) на даний час постійно мешкає в Харкові, але не побоялась приїхати за викликом (навіть без повістки), пройшла медичну комісію і отримала (не без сліз звісно) бойову повістку, а «супергерой та суперпатріот» Сашко Б. (як видно з відео) боїться отримати від представників військомату повістку на проходження медичної комісії, замість цього сховався в машині батька та посиленно спілкувався з адвокатами... А тепер мене просто цікавлять Ваші думки, шановні читачі, з цього приводу, особливо учасників бойових дій. Прошу максимально поширити дане відео, щоб максимальна кількість людей побачила наших «захисників», щоб люди знали тих, хто сховається в обличчя.
PS. Навіть враховуючи наших псевдогероїв, я все одно вірю в те, що ми переможемо.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Плважаю, і схиляю голову, за наших Героїв,тих хто ризикує своїм життям, за нашу єдину Україну. Но хочеться сказати, шкода наших хлопців, які йдуть на війну і віддають своє життя, а наші курва, генерали- труси, тільки користуються в своїх цілях, цією ситуацією. Держава неторбується, зовсім про наших Героїв.
Відповісти
блін нахер ті високі слова про патріотів і офіцерів. ти ж один з другим пишеш і знімаєш на мобільний , а нехера не в окопах з АКМ!!!!!!!!!! Умнікі
Відповісти
Алексеев ще той лицемір, одне говорить одним, іншим те що йому вигідно, геть хабарників
Відповісти
Ахахах, це стидно таке відео виложувати, і це обличчя збройних сил україни, лазить і знімає відео, ПОЗОР...
Відповісти
Навіщо набирати людей які не хочуть служити з них толку ні якого плюс попризивайте тих кого повідмазували їх більше ніж тих хто пішов і повиконуйте обіцянки які обіцяли !!! Люди не хочуть гинути пока чиновники набивають кармани тому ні хто і іти не хоче !!!
Відповісти
Хай син Порошенка йде воювати в АТО, мусара, судді і прокурори....Сидіти під обстрілами без змоги відповісти???? Чи може вже забули кримінальні провадження проти 51 бригади??? Забули як там срані генерали людей кидали на призволяще??? Можливо хтось відповів за Дебальцева чи Іловайск???? Все ж замнулии. Так що мужик все правильно зробив, воюйте самі милі мої....
Відповісти
А якже зп війскового 30 тисяч і по 1 000 в день бойових???
Самі воюйте за цих брехунів які собі кармани набивають поки люди гинуть.
Відповісти
Якщо оф.запасу пройшов курси з військової підготовки і,в договорі вказано що "... така особа звільняється від проходження строкової військової служби..." то це є фактичне порушення цього договору.
А якщо такі мудрі і набивають свої кишені грошима то самі гехай і служать генерали і все вище командування. Нехай тоді безплатно на курсах вчать ті 2 роки, а не за вступ заплати, і за кожен рік заплати, неговорячи за екзамени і все решту вже.
А якщо призивають офіцерів запасу то нехай нормально платять а не 10500 грн. в місяць.
Відповісти
чого ж ти такій розумний ходиш повісткі роздаєш,а не виконуєш той обов'язок?
Відповісти
Чекаємо на законопроект 6474,що вирішить проблему з повістками.
проблема з кадрами,давно є в армії і одними добровольцями ,яких дуже мало її не вирішиш
Відповісти
Пусть Алексеев напишет сколько он заработал на призове в АТО я могу два факта доказать даже знаю суму и действующих лиц .
Відповісти
Останні новини
На Волині офіцер запасу закрився в машині батька, аби не брати повістку
15 червень, 2017, 10:38