Не «м’ясники»: у Луцькраді досі не можуть знайти причину смороду в місті

Не «м’ясники»: у Луцькраді досі не можуть знайти причину смороду в місті
Нечистоти від «ковбасників» стосунку до смороду в місті не мають, – переконують у Луцькій міській раді.

Про це йшлося під час засідання комісії «законності» у четвер, 15 червня.

Так, за словами заступника міського голови Костянтина Петрочука, машини «м'ясників» зливають нечистоти в каналізацію на вулиці Мамсурова відповідно до договорів, укладених із міською радою. Він запевнив, що шкоди від таких зливів немає, адже вони роблять все згідно з законом. Також він зазначив, що нещодавно виконавчий комітет міськради обмежив години зливу цих нечистот.

Разом із тим керівник ТМ «Дмитрук» Олег Дмитрук зазначив, що підприємство працює з 2007 року. Він розповів, що нещодавно розпочали будівництво своїх очисних споруд, бо вивозити автомобілями підприємству досить затратно. За його словами, до жовтня на підприємстві планують запустити фізико-хімічно очистку.

Директор ТзОВ «Забіяка» Олександр Хвещук переконує, що у підприємства є усі необхідні документи та договори. Крім того, вони вже завершують будівництво каналізації та очисних споруд. 15 липня вони запрацюють повноцінно.

Головний інженер «Луцькводоканалу» Сергій Строк зазначив, що нині є 19 підписаних договорів із підприємствами. Також він наголосив на тому, що будь-яка каналізація має запах, але це локально, 3-5 метрів від місця скиду відходів. Строк запевнив, що те, що зливають «м'ясники» в каналізацію, не дає запах у місті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Не «м’ясники»: у Луцькраді досі не можуть знайти причину смороду в місті
15 червень, 2017, 11:31