Луцький фотограф ледь не став жертвою аферистів

Луцький фотограф ледь не став жертвою аферистів
Луцький фотограф Роман Невестенко-Домбровський розповів, як його спробували обманути аферисти.

"Подзвонили мені вчора з номера 0990956421, виявили бажання придабти мою камеру, яку я виставив на olx.ua І все ніби було добре і покупець захотів придбати через "Безпечну угоду", яку зараз активно рекламують на сайті. Бо всі гроші на карті, а апарат на подарунок племіннику", - написав він у Facebook.

"Сьогодні (15 червня, - ред.) погодили все і я став чекати, коли ж прийде повідомлення на сайт. В той момент коли мені подзвонили з невідомого номера, мені все стало ясно, мене хочуть... Голос жіночки, яка явно не читає книжок, сказав мені: Вам дзвонять з OLX ви розмістили "ОБ’ЯВУ!!!", далі по тексту, що гроші в на рахунку upay, відправляйте".

"Я передзвонив у службу підтримки OLX. Мені чемно пояснили, що так не може бути, всі угоди проводяться через сайт, ніхтоне дзвонить. Не пише смс. Зараз чекаю від "покупця" смс з контактами, куди відправляти. Навіть хотіли мені квитанцію з юпей прислати".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: афера, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доброго дня! Даний шахрай використовує методики соціального інжинирінгу. Радимо всю інформацію про нього повідомити у Кибірполіцію за посиланням https://www.cybercrime.gov.ua/feedback5-ua
Відповісти
Останні новини
Луцький фотограф ледь не став жертвою аферистів
15 червень, 2017, 11:36