Відвідувачі Рівненського зоопарку допомагають тваринам через QR-код*

Відвідувачі Рівненського зоопарку допомагають тваринам через QR-код*
Рівненський зоопарк став першим в Україні, де впровадили нову технологію – QR-платежі через додаток Privat24.

Як повідомили у ПриватБанку, смартфони стали невід’ємним атрибутом сучасної людини, лише Privat24 користуються понад 7 млн українців. Тому банк запропонував благодійникам зоопарку робити пожертви технологічно, швидко та зручно.

«Я бував у багатьох зоопарках, тому можу впевнено сказати, що в Рівному ми маємо один з найкращих зоопарків України. Але водночас ми ж розуміємо, що чудес не буває і вся та краса, яку ми бачимо, потребує постійного фінансування, – говорить директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко. – Поки сума мінімальна – 5 грн, але вже дуже скоро ми вдосконалимо сервіс, суму благодійності можна буде обрати самостійно».

Найбільше такій ініціативі радіє директор Рівненського зоопарку Олег Павлюк. Зауважує, що підтримка роботи зоопарку – це не лише щоденна клопітка праця, а й постійна необхідність у коштах. Тому навіть 5 грн, перераховані від небайдужих громадян, допоможуть забезпечити комфортніші умови для тварин.

«Грошей для зоопарку ми потребуємо постійно. Особливо, коли є незаплановані витрати. Так, минулого тижня в нас народилося маля пуми, – розповідає Олег Павлюк. – Зоопарк не був до цього готовий. Дитинча живе та здорове, проте ми розуміємо, що йому та мамі потрібні спокій та новий вольєр. На жаль, на це немає поки коштів. Тож ми повісимо QR-код біля вольєра та проведемо акцію для збору коштів на добудову приміщення. Сподіваюся, що скоро ми зможемо забезпечити кращі умови для маляти та його мами».

На цьому ініціативи найбільшого банку країни не закінчуються, невдовзі можна буде розраховуватися за вхід до звіринця за допомогою QR-коду. Як додає директор зоопарку, це дозволить знизити навантаження на каси та зменшити черги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відвідувачі Рівненського зоопарку допомагають тваринам через QR-код*
15 червень, 2017, 12:20