Злитки золота, ікони та купа готівки: на Харківщині обшукали екс-податківця

Злитки золота, ікони та купа готівки: на Харківщині обшукали екс-податківця
Екс-очількника податкової Харківщини Станіслава Денисюка затримали під час широкомасштабної антикорупційної спецоперації.

Під час обшуку у затриманого знайшли золоті злитки, колекцію монет, 215 тисяч доларів, 115 тисяч гривень, 15,7 тисячі євро, швейцарські годинники, ікони, картини та інші цінності, – повідомляє 5 канал із посиланням на Цензор. НЕТ.

Станіслав Денисюк був затриманий у ході широкомасштабної антикорупційної спецоперації, яку провели Головна військова прокуратура ГПУ спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції, за підтримки спецпідрозділу КОРД.

Згодом стало відомо, що екс-голову ДПА у Харківській області підозрюють за ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 364 КК України. Дії Денисюка, за даними слідства, призвели до збитку у сумі 308 214 835 гривень.

Варто зазначити, що суд постановив арештувати затриманого фігуранта справи про «податкові майданчики» екс-міністра Олександра Клименка колишнього голову Державної податкової адміністрації в Харківській області Станіслава Денисюка.

«Затриманий вчора генерал-лейтенант Денисюк – арешт або застава 100 млн. 320 тисяч гривень (рішення суду)», – повідомив 25 травня Головний військовий прокурор Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В цієї категорії людей якась повальна хвороба на картини а-ля пшонка-стайл, де члени родини зображені як не у вигляді античних героїв, то у вигляді аристократії середньовічної.
Психіатрія тут безпомічна. Тяжке радянське дитинство дуже дається в знаки...
Відповісти
Останні новини
Злитки золота, ікони та купа готівки: на Харківщині обшукали екс-податківця
15 червень, 2017, 12:51