На Волині з'явився оновлений стадіон

На Волині з'явився оновлений стадіон
У Головному, що знаходить у Любомльському районі, урочисто відкрили реконструйований спортивний стадіон.

Стадіон у селищі існує з 1956 року, тривалий час він був облаштований за стандартом радянського типу. Сьогодні він виглядає по-новому, - пише Кордон.

З ініціативи нардепа округу Ігоря Гузя у 2016 році на переобладнання цього стадіону спрямували 250 тис. грн державної субвенції. На відновлення об’єкта були залучені також кошти приватних підприємців, місцевих бюджетів. Чималий обсяг робіт громада виконала власними силами.

Завдяки фінансуванню з’явилися нові роздягальні, глядацька арена, гімнастичні споруди і футбольні ворота. Саме поле має модернізований трав’яний покрив, якого домогтися вийшло не з першого разу.

На захід відзначити внесок тренерів і вчителів у виховання різних поколінь спортсменів й створення футбольних команд прибули представники органів влади різних рівнів, установ й організацій.

Настоятель Свято-Троїцької церкви, отець Сава освятив стадіон, після чого ветеран спорту Іван Трач разом із молодими футболістами Михайлом Сушиком та Юрієм Бурчаком перерізали символічну стрічку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.