США повернули Україні вкрадені чиновниками гроші за часів Януковича

США повернули Україні вкрадені чиновниками гроші за часів Януковича
США повернули Україні понад 500 тисяч доларів, які вивели закордон колишні керівники Міністерства юстиції режиму Віктора Януковича.

Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко у Facebook.

"Сьогодні департаментом міжнародно-правового співробітництва Генеральноі прокуратури України у тісній співпраці з Департаментом юстиції США забезпечено повернення в Україну понад 500 тисяч доларів США.
Це - кошти, які були розтрачені колишнім керівництвом мінюсту часів Януковича та виведені з України шляхом укладення фіктивної угоди про надання послуг з однією з американських фірм.

Генеральна прокуратура продовжує здійснювати досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 366, частиною 5 статті 191 КК України.
Хочу вкотре наголосити, що гроші, виведені з українського бюджету, так само як і корумповані посадовці, які переховуються за кордоном, неодмінно будуть повернуті до України. Різниця лише в тому, що у грошей більш радісна перспектива - повернутися до бюджету, тоді як корупціонери неодмінно постануть перед судом", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
США повернули Україні вкрадені чиновниками гроші за часів Януковича
15 червень, 2017, 16:22