У житло судді, яка розглядала позов Вусенко, проникали невідомі

У житло судді, яка розглядала позов Вусенко, проникали невідомі
Суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Валентина Пушкарчук спростувала факти відносно існування двох суперечливих рішень у резонансній справі, за результатами розгляду якої Юлію Вусенко поновили на посаді секретаря. Крім того вона розповіла про тиск на неї та про те, що в її оселю проникали невідомі.

Розгляд цієї справи викликав чималий інтерес, набув широкого розголосу серед місцевих ЗМІ та громади міста Луцька, - йдеться в повідомленні на порталі Судова влада.

Телеканал «Аверс» під час одного з випусків новин повідомив, що Валентина Пушкарчук у справі за адміністративним позовом Вусенко, начебто винесла два суперечливих рішення, одне з яких переписала, що стало наслідком породження недостовірних фактів.

Зреагувавши на такого роду заяву, журналісти телеканалу 1+1, звернулися з проханням надати коментар з даного приводу.

У своєму коментарі Валентина Пушкарчук, спираючись на норми законодавства пояснила, що зміст та суть постанови суду, яку було винесено 02 червня даній справі, не змінювалися. Відносно начебто зниклих двох абзаців, роз’яснила, що суд з власної ініціативи може вирішити питання про виправлення допущених описок. В даному випадку внесли виправлення в мотивувальну, а не в резолютивну частину судового рішення. Тому жодним чином постанова не змінювалася.

Валентина Пушкарчук зауважила, що після винесеного рішення по даній справі, вона відчула відносно себе значний тиск, втручання в особисте життя, проникнення в особисте житло з порушенням Закону, розголошення конфіденційної інформації зі сторони «Аверсу», погрози та перекручення фактів.

Залишається відкритим питання, яким чином, відносно судді, було отримано конфіденційну інформацію (персональні дані), яка перебуває під охороною Закону.

Журналісти ТРК «Аверс», які також були присутні, поцікавилися статками судді та відносно того, чому у її декларації внесено недостовірні відомості. З приводу чого, Валентина Пушкарчук ствердила, що жодного майна не приховує та у черзі на службове житло не стоїть.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куди надсилати фото водіїв які нехтують правилами дорожнього руху і тим паче створюють небезпеку для себе та інших? Їх треба карати, але карати ніхто не буде так як сама поліція дозволяє говорити по телефону під час руху. А так, то можливо вже розпочнеться, щось робитися з такими водіями.
Відповісти
"Банда Порядку" працює )))
Відповісти
Палицюки-кропи-псевдопатріоти купили Аверс і тепер промивають лучанам мізки під себе. Нудить дивитись Аверс.
Відповісти
Останні новини
У житло судді, яка розглядала позов Вусенко, проникали невідомі
15 червень, 2017, 20:15