Ляшко на Волині нагороджував медиків, обробляв дерево та зустрівся з митрополитом Михаїлом

Ляшко на Волині нагороджував медиків, обробляв дерево та зустрівся з митрополитом Михаїлом
З робочим візитом на Волинь завітав народний депутат України, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко. За десь встиг відвідати деревообробне підприємство, собор, колишню в’язницю, а також обласну лікарню.

Прибув на Волинь нардеп у четвер, 15 червня, разом із своїм колегою з партії Андрієм Лозовим. Першим ділом навідались «радикали» до деревообробного підприємства ПАТ «Цумань», на округ, від якого обирався в облраду один з лідерів волинського осередку партії Юрій Ройко. Дорогою туди нардеп зауважив школярів, котрі чекали автобус на зупинці. Не полінувався, зупинив авто, та поговорив з дітьми.





«Я теж колись, як і ви, ходив до школи, та ось так сидів, та чекав автобус», - ділиться Ляшко спогадами з дітьми. Школярі від неочікуваної зустрічі із нардепом трохи збентежені. Депутатський кортеж їде далі, і лише тоді вони починають жваво обговорювати несподівану пригоду.



Керівництво «Цумані» зустріло Олега Ляшка, та організувало екскурсію підприємством. Олег Ляшко поспілкувався із працівниками, а декому навіть спробував допомогти. Також розповів, що добивається того, аби Уряд підписав мораторій на заборону вивезення з України лісу-кругляку.











«Заборони на вивезення з України необробленого лісу-кругляку необхідні для того, щоб наші деревообробні підприємства були завантажені роботою, та не було дефіциту сировини. Це робочі місця для українців, це зарплати для українців. Ми добилися, щоб цей закон був прийнятий. Але сьогодні уряд на черговий кредит від Європейської комісії хоче скасувати цей мораторій. Скасування мораторію на заборону вивезення з України лісу-кругляку приведе до того, що підприємства по всій країні залишаться без роботи», - розповів нардеп.









«Ми тут для того, аби підтримати процес модернізації деревообробних підприємств, ми зараз у Парламенті добиваємось прийняття закону про звільнення від сплати імпортного мита і розстрочка на три роки на імпортне ПДВ на нове технологічне обладнання. Це здешевить його мінімум на 30%. Тоді ви зможете купити більше нового обладнання та підвищити продуктивність праці», - додав нардеп.




Біля воріт підприємства - багато людей. Усі зібрались, аби побачити народного депутата. Бабусі біжать обіймати Олега Ляшка, чоловіки йдуть міцно потиснути депутатську руку.

«А що ж робити з тими депутатами, які не ходять на засідання у Верховній раді?» - пробиваючись через натовп гукає старенька бабуся.

«Гнати в шию геть з Верховної ради», - впевнено відповідає народний депутат. Схоже, бабуся задоволена відповіддю.

Опісля Цумані столичні гості вирушили до Луцька, та зустрілись із Митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом. Перед зустріччю з владикою, нардеп поклав квіти до стенду Героїв.

Разом з Михаїлом Ляшко відвідав територію колишньої Луцької в’язниці. Митрополит розповів про трагедію Луцької тюрми та провів екскурсію до місця, де зараз відбуваються розкопки захоронень розстріляних в’язнів.






«Ось ці кістки розстрілених в’язнів, котрі розкопали, ми хочемо побудувати крипти під поховання, тому що міський та обласний бюджети не можуть виділити фінансування на реконструкцію. Це порушення законодавства. Потрібно, щоб кошти надала саме держава», - повідомили нардепу.

«Я надіюсь, нам вдасться знайти кошти на реконструкцію за рахунок державної програми. Також, я думаю, потрібно ініціювати внесення змін до законодавства, щоб місцевий чи обласний бюджет, якщо мають бажання, могли бути благодійниками для такої справи», - зазначив Ляшко.





Опісля в’язниці народний депутат відвідав Волинську обласну лікарню, де його зустрів головний лікар Іван Сидор та організував екскурсію. Олег Ляшко нагородив найкращих працівників лікарні грамотами від «Радикальної партії».





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От так
Відповісти
брехуняра, яка тільки язиком, як помелом, меле
Відповісти
Останні новини
Ляшко на Волині нагороджував медиків, обробляв дерево та зустрівся з митрополитом Михаїлом
15 червень, 2017, 22:00