«Луцьктеплу» віддадуть Будинок побуту за 40 тисяч гривень боргу. ФОТО

«Луцьктеплу» віддадуть Будинок побуту за 40 тисяч гривень боргу. ФОТО
Будинок побуту, що біля торгового центру «Гостинець» у Луцьку, можуть передати на баланс підприємства «Луцьктепло».

Про це йшлося 26 листопада під час засідання «комунальної» комісії Луцької міської ради.

Як зазначила заступник луцького мера Лариса Соколовська, Будинок побуту на Соборності, 11а зараз знаходиться на балансі ДКП «Молодість», яке здає приміщення в оренду підприємцям. 70% від оренди підприємство платить в міську казну.

Проте підприємство має борги і довгий час не може їх погасити. Спочатку будівлю хотіли передати комунальникам, але вони не хочуть брати приміщення з боргами.

За словами Соколовської, найбільше «Молодість» заборгувало підприємству «Луцьктепло» − більше 40 тисяч гривень.

«Якщо ми хочемо зберегти приміщення, то його треба комусь передавати. На сьогодні «Луцьктепло» - єдиний варіант. Там є працівники, які будуть доглядати за приміщення і підтримувати його в належному стані», - зазначив член комісії Артур Василевський.

Тому вирішили рекомендувати депутатам Луцькради передати цей будинок саме на баланс КП «Луцьктепло». Окрім нього, цьому підприємству передадуть і приміщення на Червоного Хреста, 16.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Готов купить за 45000 грн. Кто больше?
Відповісти
Скоро це "ТЕПЛО" і квартири за допомогою влади і судів буде відбирати. Не довго залишилось. Поки це слова, але "ПО делам их узнаем".
Відповісти
Даю 46000 грн.
Відповісти
50 000 у.е. и тур в Египет
Відповісти
Охрі...ь!
Відповісти
побільше майна передати Луцьктеплу, бо нови власники Луцьктепла вже руки потирають! Ганьба Соколовській та Василевському! Служаки громади...
Відповісти
Василевський працюэ в Луцктепло
Відповісти
А чому віддають дану будівлю в КП Луцьктепло, яке на 49% належить приватним власникам, а не іншому КП з 100% власаності громади? І пані Соколовська з паном Василевським дали на це відповідь, що там є люди які вже готові класти гроші собі в кишеню, а точніше саме тим 49% приватних власників Луцьктепло. Як кажуть "дєрєбан" триває, виникає питання що вони будуть робити коли вже все прихватизують?
Відповісти
Почнемо Вам продавати
Відповісти
От цікаво, містер Василевський, як то Промінь тихо перейшов без аукціону, тепер будинок побуту на 33, просто це звичайна схема як вкрасти майно громади, а через те, що ви там працюєте, ви маєте інтерес, тому і лобіюєте питання.
Займіться офіцерами, бо спілка є, голова є, діяльності немає, бо нема що "передати на баланс"?
Чому треба було викидати гроші на реконструкцію в центрі нової бюрократичної кантори на Лесі Українки, коли можна передати під цю діяльність це приміщення?
Відповісти
а що сталось з будинком офіцерів? ВІН ЯКИЙСЬ НАПІВРОЗВАЛЕНИЙ І В ЦЕНТРІ МІСТА!!!
Відповісти
А чому ДКП Молодість не залишити 100% від оренди, а так штучно зробили підприємство банкрутом, тому що 70% відсотків від ореди ідуть в бюджет! Податки, зарплата, утримання будівлі платить Молодість з 30%....?
Відповісти
А тому ,що великий професор Байцим ,без застосування голови і мізків (якщо вони там є)- зробив усе для цього банкрутства.
Відповісти
Останні новини
«Луцьктеплу» віддадуть Будинок побуту за 40 тисяч гривень боргу. ФОТО
26 листопад, 2012, 12:37