Скільки ще лучанам нюхати сморід, - депутат

Скільки ще лучанам нюхати сморід, - депутат
Скільки ще лучанам, та й жителям навколишніх сіл нюхати цей сморід, немов живемо в туалеті?! - обурюється депутат Волиньради Михайло Імберовський.

"Із високих кабінетів декларують, що екологія Волині в пріоритеті, програма "Екологія 2016-2020" діє, підприємство, що виробляє біоетанол зупинене, місцеві підприємці (яких до речі ловили із несанкціонованим зливом у міську каналізацію відходів виробництва) заявляють що невинні. а тим часом в Луцьку смердить, а повітря за своїми показниками у "лідерах" в загальноукраїнському масштабі..." - йдеться в зверненні депутата до голови екологічної комісії Волиньради Василя Столяра.

"А може вже досить? Вже давно час вирішувати проблему комплексно! От скажімо однією з причин цієї проблеми спаціалісти називають попадання на фільтраційні поля цукрового заводу відходів с. Гірка Полонка і погляньмо як ця проблема вирішується, потрібно побудувати насосну станцію з напірним колектором у Г.Полонці вартістю майже 4 млн.грн., у 2015-2016 роках то сільська рада виділяла кошти, потім районна рада, проте коштів невистачає... То чи не правильніше було б об'єднати зусилля села, району і області і врешті-решт закрити це питання?"

"Саме тому, підготував відповідне звернення голові постійної комісії з питань екології Столяру В.А., у якому пропоную невідкладно розглянути запропонований мною варіант вирішення цього питання на найближчому засіданні екологічної комісії!"



Нагадаємо, сморід "тероризує" місто та сусідні з ним села понад місяць. Одна з причин смороду - поєднання відходів біоетанолу на території цукрового заводу з каналізаційними стоками мікрорайону Вересневе.

Три тижні тому на мікрорайон приїжджав голова облради Ігор Палиця та керівництво міської ради на чолі з в.о. мера Ігорем Поліщуком. Вони обіцяли вирішити проблему смороду, яка "тероризує" місто.

Однак лучани досі не можуть дочекатись від влади обіцяного.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ігоре Ігоровичу,Ви вже сморід з Луька прибрали?? Чи з ковбаси також гроші капають??Пропіарились на Цукровому ,а де справи??
Відповісти
Якій в дупу цукровий завод??????? На Відродження сьогодні ВЕСЬ день смердить говном..КЛОУНИ!!!!
Відповісти
Це з Міської ради смердить говном
Відповісти