Бойовики знищили хату в Авдіївці

Бойовики знищили хату в Авдіївці
Щовечора противник активізується біля промислової зони Авдіївки.

Тамтешніх оборонців і окупантів розділяють лише десятки метрів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Військові кажуть, що зайвий раз навіть не потикаються надвір із укриттів, бо ворог дуже близько. "Весь час у будівлі знаходимося", - розповідає боєць на псевдо "Макс". Небо йому і товаришам видно через дірки від снарядів у стінах і стелі споруди. Котра є єдиним укриттям від ворога, до котрого менше сотні метрів. "Зайвий раз не вилізаємо. Стіни пробиваються добре – протитанкова рушниця працює, вона стіни спокійно прошиває", - каже солдат.

Працює й потужніша зброя: бійці стали свідками того, як була знищена одна хата. "Був дім – немає дому. Я не знаю, що то було, але потрапило добре", - зізнається один із оборонців Авдіївки. Втішає військових лише відсутність поранених від такої атаки ворога.

Втім, сумна звістка надійшла з тилу – там у лікарні помер командир саперної роти Євген Сарнавський з позивним "Юджин", який більше тижня тому підірвався на вибухівці. "Офіцер, котрий три роки був на війні, котрий пройшов війну, врятував багато хлопців, знімаючи багато розтяжок", - сумує військовослужбовець із позивним "Бахмат". Побратими називають "Юджина" командиром і людиною з великої літери – на їхню думку, саме на таких офіцерах має будуватися армія.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.