У Луцьку діти-театрали вперше вийдуть на сцену

У Луцьку діти-театрали вперше вийдуть на сцену
Вихованці луцької театральної студії «ДогориДриґом» вперше вийдуть на сцену.

Цей рік ознаменувався новим витком розвитку «ГаРмИдЕра» — засновники театру створили дитячу театральну студію, яку очолила Алла Доманська, - йдеться в повідомленні на сайті театру.

П’ятий місяць учні від 4 до 15 років пізнають основи акторської майстерності та складові творення вистави. А в якості підсумку курсу кожна із шести груп 23-26 червня представить вистави у Луцькому районному будинкові культури.

Діти покажуть казку Неди Нежданої «Зоряна мандрівка», бешкетну театральну історію «Шпигунські пристрасті» Валерія Герланця та казку «Куди сховалося сонечко» (за мотивами народної казки).

Показ повноцінних вистав із костюмуванням, створенням декорацій, музичним та світловим оформленням є неабияким випробовуванням для маленьких акторів. Випускники курсу, які впевнено пройдуть усі навчальні етапи, складуть основу, для маленького театру «ДогориДриґом», трупа якого сформується з вересня. І вже наступного року новостворений театр планує потішити глядачів своїми першими постановками. Тим часом на новий курс навчання у студії знову будуть запрошені діти.

А поки що поринути у захоплюючий світ театру можна на один чи два тижні під час літнього театрального табору, який розпочнеться 3 липня й триватиме до кінця місяця у театральній студії «ДогориДриґом».

Усі деталі за телефоном 097-863-29-89 (Алла Доманська)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вдячна за Вашу роботу і відданість справі. Дитині дуже подобається відвідувати Ваші заняття. На наступний рік будемо проситись знову. Успіхів Вам!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку діти-театрали вперше вийдуть на сцену
20 червень, 2017, 13:08
У програмі Skype стався збій
20 червень, 2017, 13:05