Положинський зізнався, чому досі не одружився

Положинський зізнався, чому досі не одружився


Лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський, який став свідком на весіллі Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна, розповів, чому сам ще жодного разу не був одружений.

Завидний український холостяк зізнався, що дуже серйозно ставиться до питання шлюбу і вважає, що це має бути раз і на все життя, – пише ТСН.

«Я дуже відповідальний. Я знаю, якщо одружитися – то раз і назавжди. І так виходить, що я поки що впевненості такої в собі не відчув. Тому я ще почекаю», – прокоментував 45-річний музикант.

Разом з тим Положинський встиг оцінити свої позитивні сторони перед потенційними нареченими.

«Я у віці, з досвідом. Але у мене є один мінус – я ще не такий багатий, щоб бути зовсім завидним. Я не бідую, але так щоб прямо завидним, то ні. Так, я класний. Я непогано виглядаю на свій вік, більш-менш розумний, більш-менш чуйний, уважний, маю позитивні сторони, маю й негативні. Але давайте про них не будемо», – попросив Олександр.

Співак зізнався, що й навіть ніколи не поривався освідчитися. І знову ж, через те, що хоче, аби в його житті все було раз і назавжди.

«Я відповідальний дуже. І я розумію, що чим у старшому віці я одружуся, тим більше шансів, що до смерті буду одружений на одній жінці», – пожартував виконавець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
уже на одружиться...
Відповісти
Останні новини
Положинський зізнався, чому досі не одружився
18 червень, 2017, 03:20