Волинь прийматиме чемпіонат Європи з мотокросу

Волинь прийматиме чемпіонат Європи з мотокросу
У Ковелі, в урочищі Люблинець, відбудеться чемпіонат Європи з мотокросу.

Змагання відбудуться 24-25 червня у класі 65 куб. см, 85 куб. см та EMX Open. Кубок М.Клімашевського спортсмени виборюватимуть на мотоциклах 50 куб.см, – повідомляють у прес-службі Ковельської міськради.

Видовищні змагання відбудуться за підтримки Ковельського міського голови Олега Кіндера, народного депутата України Степана Івахіва та Товариства сприяння оборони України під патронатом голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Організатори чекають на приїзд учасників та вболівальників із 12-ти країн, серед яких – Білорусь, Естонія, Латвія, Литва, Польща, Словенія, Угорщина, Данія, Чехія.

Так, чергове засідання оргкомітету під головуванням президента Федерації автомотоспорту Волинської області, першого заступника міського голови Михайла Гетьмана вирішувало питання підготовки до чемпіонату.

У роботі оргкомітету взяв участь генеральний секретар Федерації мотоспорту України Василь Якимчук, який наголосив, що міська влада сприяє реалізації заходів. Зацікавлені у приїзді до Ковеля і закордонні спортсмени та вболівальники. Мототраса в урочищі Люблинець сертифікована для проведення чемпіонатів європейського рівня на три роки.

«Міжнародний турнір – це своєрідне підприємство, яке має злагоджено працювати», – образно висловився Якимчук і зупинився на основних напрямках, які потрібно забезпечити. Йдеться про підготовку траси, електропостачання, безпеку гонщиків та глядачів, санітарний стан, благоустрій, сферу послуг, роботу медичної і охоронної служб, громадський порядок та багато іншого.

Звернув він увагу і на культурно-мистецьку складову: підготовку урочистого відкриття і закриття змагань, озвучення, концертні номери під час перерв, нагородження переможців.

З діловими пропозиціями, рекомендаціями виступили заступник міського голови Ігор Прокопів, віце-президент Федерації автомотоспорту Волині Юрій Савчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь прийматиме чемпіонат Європи з мотокросу
18 червень, 2017, 14:35