Вихід двох депутатів Волиньради з фракції «Самопомочі» вивчає спецкомісія

Вихід двох депутатів Волиньради з фракції «Самопомочі» вивчає спецкомісія
Вихід двох депутатів із фракції "Самопоміч" у Волинській обласній раді, внаслідок якого вона перестала існувати, вивчає спеціальна комісія.

Про це розповів засновник і голова політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі ток-шоу Протилежний Погляд LIVE на телеканалі "Нова Волинь", - пише Конкурент.

Нагадаємо, у Волинській обласній раді фракція "Самопоміч" перестала існувати внаслідок виходу з неї двох депутатів: Бориса Бабійчука та Костянтина Зінкевича.

Зі слів Андрія Садового, серед депутатів у міських радах є дуже небагато членів партії "Об'єднання "Самопоміч".

"Я думаю, хлопці зробили такий емоційний крок, тому що мали певні розбіжності стосовно керування всією організацією. Я думаю час злагодить ситуацію і поставить все на свої місця", – вважає голова політичної партії "Об'єднання "Самопоміч".

Що стосується застосування якихось внутрішньопартійних санкцій щодо цих депутатів, то Андрій Садовий зазначив, що на рівні партії була створена відповідна комісія, яка вивчає дану тему.

"Власне тому ми і створили комісію, яка детально має все вивчити, розібратися, тому що мова йде про людей. Вони, коли йшли в обласну раду, то йшли з певним настроєм, і ми їх підтримали, коли було кандидатування. Тому на сьогоднішній день потрібно детально розібратися, що було причиною, яка була мотивація, чому вони це зробили. Якраз оцей літній період для цього буде дуже добрим часом, – розповів Андрій Садовий.

"Я думаю, що висновок комісії буде публічним", – додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вихід двох депутатів Волиньради з фракції «Самопомочі» вивчає спецкомісія
18 червень, 2017, 22:27