Даішник врятував самогубця на мості

Даішник врятував самогубця на мості
На залізничному мосту в селищі Маневичі на Волині даішник врятував самогубця.

Як повідомляє прес-служба волинської міліції, чоловік намагався звести рахунки з життям.

Завадив йому старший інспектор ДПС з обслуговування стаціонарного посту №2 Олександр Косько.

Олександр ввечері заступав на службу. Прямуючи автомобілем на роботу, близько 19 години на залізничному мосту він помітив чоловіка, який стояв на краю, тримаючись однією рукою за перило.

"Дивно те, що в обидві сторони рухалися автомобілі, але ніхто не звертав уваги або не хотів звертати на самогубцю. Я зупинився, а далі робив усе автоматично, бо розумів, що будь-якої миті може статися трагедія", – розповідає Олександр.

Аби не злякати чоловіка, працівник ДАІ, швидко підійшовши та схопивши за куртку, перетягнув його через перила. Після цього доставив потерпілого до райвідділу для встановлення особи та з’ясування всіх обставин.

Виявилося, що чоловік вирішив покінчити життя самогубством через сварку з дружиною та її братом. Згодом у райвідділі подружжя таки порозумілося.

За вчинок Олександра Коська буде відзначено правами начальника УДАІ УМВС України у Волинській області, зазначають у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От молодець, міліція все таки....
Відповісти
О 18 годині 50 хвилин міліцейський патрульний УАЗ прибув на територію Ковельської центральної районної лікарні. За свідченням очевидців, коли правоохоронці відчинили задні двері, то на внутрішніх гратах був повішений на мотузку затриманий. Медикам залишилося лише констатувати, що чоловіка доставили в приймальне відділення ЦРЛ в стані біологічної смерті через повішення в машині міліції.

Як ковельські міліціонери «не помітили» трагедію у службовому автомобілі? Читати публікацію газети "Волинь-нова" тут: http://www.volyn.com.ua/index.php?rub=8&;article=0&arch=1463
Відповісти
світ не без добрих людей ... навіть серед міліції !!!
Відповісти